Dupa ce a fost accidentata mortal de iubitul sau aceasta femeie a reusit sa redevina atleta care era inainte

6

Aceasta femeie a reusit sa infaptuiasca ceea ce multi ar numi imposibilul dupa ce a trecut printr-un accident care i-a marcat viata. Povestea lui Megan Torio, originara din Florida, este una inspirationala dar si una de natural incredibila avand in vedere ca a reusit sa treaca peste niste obstacole pe care multi nu le-au putut depasi intr-o viata intreaga. Problemele de sanatate ne fac pe multi dintre noi sa renuntam la visurile noastre sau la ceea ce am facut din placere insa nu si pe aceatsa femeie din Florida, care a luptat in fiecare zi cu propriul corp, timp de 5 ani, pentru a ajunge din nou sa faca ceea ce o pasioneaza.

In 2010 Megan visa sa devina un model pentru revistele de fitness asa ca a reusit sa slabeasca 45 de kg si sa isi modeleze corpul in asa fel incat a aparut pe coperta unei reviste de fitness, visul sau eram aproape implinit. Insa in 2011 iubitul sau gelos si abuziv a incercat sa ii curme viata si a aruncat-o dintr-un camion care gonea cu viteza mare. Rezultatul a fost unul catastrofal, Megan a ajuns la spital cu fractura de coloana de maduva si de clavicula. Multi ar fi spus ca aceasta nu va mai merge si nu va mai fi normala din nou, insa ea a decis sa lupte impotriva sanselor si sa redevina ceea ce fusese cu un an inainte. Asa au inceput 5 ani grei din viata lui Megan, care desi a fost paralizata de la gat in jos a invatat treptat sa se minste,sa se tina pe picioare si apoi sa mearga ca un om normal.

Atunci cand credea ca va fi singura pentru ca nici un barbat nu va sta langa o femeie cu asa de multe problene de sanatate, aceasta si-a gasit un iubit care sa o ajute in procesul sau de recuperare. Desi avea partea de jos a corpului atrofiata dupa accident, Megan a lucrat foarte mult pentru a ajunge la o forma normala. In videoclipul de mai jos veti vedea cum aceasta femeie, care a trecut printr-un accident teribil, poate sa faca exercitii de fitness pe care le fac doar atletii. Povestea sa este una plina de curaj si de motivatie, nu este usor sa treci peste obstacole dar multumirea de ati vedea visul cu ochii este mult mai mare decat efortul depus pentru a ajunge acolo.

[mashvideo]