Noua Ordine Mondiala, Inceputul Sfarsitului

3

Potrivit teoriilor si conspiratiilor, ne aflam intr-un proces de schimbare continua orchestrat de puterile financiare si politice ale planetei. Se pune la cale minutios planul pentru un guvern mondial condus de societatea, pe cat de secreta pe atat si de discreta, Illuminati! De mult prea mult timp evenimentele planetare de anvengura au fost controlate ca o piesa de teatru din spatele portilor inchise de catre mintile oculte ale societatilor secrete care conduc lumea din ,,umbrele umbrelor”.

Daca ar fi ca lucrurile sa ia o intorsatura nefavorabila omenirii, inca de maine, panica s-ar instala in populatie si chiar si cei mai calmi oameni ar lua-o razna din cauza multimii. Cand vorbim despre Noua Ordine Mondiala ar trebui sa stim ca e ceva fara precedent si ca indiferent de luptele pe care le-am purtat de a lungul vietii, experienta de viata acumulata nu va fi de prea mare ajutor in lupta pentru supravietuire. Avem de a face cu insusi necuratul, care, prin fiecare miscare incearca sa implementeze frica in populatie, pe post de ,,abilitate speciala”.

In secolul al XX-lea, mai multi sefi de stat, in frunte cu Woodrow Wilson (al douazeci si optulea presedinte al Statelor Unite ale Americii, devenit in timp un bun istoric si specialist in stiinte politice) si Sir Winston Churchill (prim-ministru al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Al Doilea Razboi Mondial), foloseau termenul ,,Noua Ordine Mondiala” in ideea unei noi perioade a istoriei care atesta schimbarea dramatica in gandirea politica a lumii si schimbarea echilibrului de putere dupa Primul Razboi Mondial si Al Doilea Razboi Mondial. Aceste perioade au fost vazute ca posibilitati de a pune in aplicare propunerile idealiste si liberale pentru o guvernare mondiala in sensul unor eforturi colective pentru a identifica, intelege si solutiona problemele curente care depaseau posibilitatile statelor individuale. Propunerile in speta au dus la crearea unor organizatii internationale ca O.N.U. (Organizatia Natiunilor Unite) si NATO (Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord) , precum si unele acorduri internationale ca Sistemul Bretton Woods si Acordul General pentru Tarife si Comert, ca iniative pentru mentinerea echilibrului intre puterile internationale, cat si pentru a reglementa cooperarea intre natiuni pentru a inaugura o faza pasnica a capitalismului. Iniativele de mai sus si conceptul de Internationalism au fost criticate vehement de fortele ultraconservatoare de nationaliste.

De aproape doua milenii, teologii crestini se tem de o conspiratie globalista care are sa duca la implinirea profetiilor din Cartea Apocalipsei, in special din Cartea lui Ezechiel, luand in considerare si predica Mantuitorului Iisus Hristos de pe Muntele Maslinilor. Ei sustin ca agentii umani si demonici ai Diavolului ar fii implicati intr-un complot primordial de a induce in eroare omenirea cu scopul acceptarii unei teocratii satanice care sa domine lumea (Teocratia Satanica A Nesfiintei Treimi formata din Satana, Antihristul si Prorocul Mincinos, fiind baza unui cult imperial). In teoriile moderne ale conspiratiilor crestine, Prorocul Mincinos, va fi ultimul papa al Bisericii Catolice (inscaunat prin tradare), un guru carismatic din miscarea New Age (religia Necuratului), in timp ce Antihristul va fi  presedintele unui stat din Uniunea Europeana, ori Secretarul General al Organizatiei Natiunilor Unite (O.N.U.) sau un actor virtual (un fel de supercomputer).

Sfarsitul ne-a fost servit de atatea ori pana astazi cu ideea de a introduce starea de panica generala asupra populatiei planetei. In 2012, cand se presupunea ca ,,Sfarsitul” este cel mai sigur, eram in Londra, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, ideea e urmatoarea, in drum spre servici se desfasurau niste lucrari la un trotuar si pe un panou electronic scria data terminarii lucrarii, 21.12.2012 (data cand presupusul ,,Sfarsit” avea sa vina), in data de 22.12.2012 dupa ce am scapat, iar si iar de asa zisa Apocalipsa, data terminarii lucrarii s-a schimbat in 06.01.2013. Mintea mea conspirationista imi spune ca muncitorii de pe acel santier fie stiau ceva, fie in statele mult mai dezvoltate social, economic si politic cum e Regatul Marii Britanii, e mult mai usor sa ,,speli mintile” poporului.

Francmasoneria, probabil din ce in ce mai multi oameni au inceput sa se documenteze cu privire la lojele masonice care sunt formate din aproximativ 50 de membri, cel mai mare grad care poate fi atins fiind 33 (numarul 33 e considerat satanic de anumiti teologi). Ca institutie, francmasonii sunt infratiti prin idealuri morale comune, spirituale si sociale (si politice din ce in ce mai des intalnite in societatea de astazi). Organizatile masonice (lojele) sunt prezente in majoritatea tarilor de pe glob si se regasesc sub forma obedientei autonome (compuse din loji albastre, numite si ateliere). Francmasoneria este cea mai vasta societate secreta (sau ,,societate discreta”) din lume, raspandindu-se inca din secolul al XIX-lea, odata cu dezvoltarea Imperiului Britanic.

Illuminati, o societate secreta fondata (undeva prin secolul XVII) de oameni de stiinta, pictori, scriitori, filozofi si alti oameni din sudul Europei (initial atei, care erau impotriva Bisericii Catolice si impotriva doctrinei aplicata de papa asupra catolicilor). Dupa ce acestia au fost omorati in numar cat mai mare de Biserica Catolica, au emigrat in Franta, initial fiind izgoniti si de acolo, gasind mai tarziu in secolul XVIII refugiu in Bavaria, mai exact in Ingolstadt, devenind astfel o ramura a Francmasoneriei. Adam Weishaupt, un profesor de teologie bavarez, a complotat impotriva monarhilor si a religiilor de stat din Europa, fiind indepartat, el a primit mai apoi azil la curtea unui print bavarez.

Cecil Rhodes, un binecunoscut promotor al Imperiului Britanic, milita pentru ca Imperiul Britanic sa reanexeze Statele Unite ale Americii in vederea realizarii unei mari federatii imperiale care sa domine lumea pe plan economic si mondial. In 1877, pe cand acesta avea doar 23 de ani, a scris un testament in care isi exprima dorinta de a finanta o societate secreta (numita Societatea Electorilor) care dorea sa promoveze acest obiectiv.

In 1928, scriitorul britanic, Herbert George Wells, facea un apel la intelectualitatea din toate statele lumii pentru a se organiza in vederea unei federatii la nivel mondial in scopul intaririi democratiei, acordarii unei cetatenii mondiale, cu scopul de a construii o lume social-democrata.

Alice Bailey, care a prezis in 1940 victoria aliatilor impotriva axei, a publicat mai multe lucrari in anii 1920-1930 mai multe lucrari in care proclama intoarcerea Mantuitorului Iisus Hristos si lansa ideea necesitatii unor grupari de ,,bunavointa mondiala”. Potrivit lui Bailey, un grup de maestri care fac pare din asa numita ,,Marea Fraternitate Alba”, lucreaza la un plan ezoteric de interior care consta in a supraveghea indeaproape trecerea la Noua Ordine Mondiala, dar, pentru moment,  membrii acestei ierarhii spirituale sunt cunoscuti doar de cativa initiati cu care se presupune ca acestia ar comunica telepatic, dar cand va fii nevoie se vor implica personal si toata lumea va stii de prezenta lor.

Rabinul Yonathan Gershom, intr-un articol numit Stereotipuri antisemite in scriererile Alicei Bailey, subliniaza ca aceasta nu are in vedere decat distrugerea iudaismului. Acest lucru este notabil, deoarece se presupune ca evreii ar pune la cale asa numita Noua Ordine Mondiala, in calitate de grupare principala care ar dori mai mult sa reprime decat sa creeze ceva benefic.

Noua Ordine Mondiala a mai fost numita si ,,Al Patrulea Reich” de catre teoreticienii conspiratiei deoarece, acestia, sugereaza ca ideologia statului si guvernarea mondiala vor fi similare celor national-socialiste din al treilea Reich. Antisemitii folosesc acest termen pentru a sugera ca un presupus guvern mondial va fi dominat de fascisti evrei.

Deseori producatorii de filme, scenaristii, editorii, regizorii de la Hollywood ne-au prezentat ipoteze ale unei eventuale invazii extraterestre (extraterestrii din asa numita rasa ,,Gri” fiind cel mai des intalniti), insa putini sunt cei care stiu ca toate aceste ipoteze au si o idee, acum sincer, daca nu ar exista, de ce ne-am gandii la extraterestrii? De ce ne-am imagina cum arata? De ce am incerca sa reproducem asa zise ,,imagini proprii” cu aceste fiinte uimitoare? Nu sustin ca intr-o viata anterioara i-am intalnit sau chiar am fost parte din alta specie mai inteligenta, insa am o teorie (nu cred ca e produsul propriei imaginatii), insa ma gandeam daca nu cumva noi, asa numitii ,,oameni”, suntem extraterestrii, am venit pe pamant acum cateva milioane de ani, am omorat dinozaurii, iar inca de atunci, Pamantul, ne serveste drept ,,casa dulce casa”. Asa zisul meteorit care a ucis dinozaurii sigur nu a fost un meteorit. Inca din anul 1970 se vorbeste despre extraterestrii din rasa Gri si despre Reptilieni, acestia fiind Intraterestrii din adancul gol al pamantului, acestia sunt vazuti ca facand parte din Noua Ordine Mondiala, avand roluri mai mult sau mai putin importante.

Elita Globala aflata deja la putere este adepta moderna a lui Lucifer si urmareste o agenda transumanista menita sa dezvolte si sa utilizeze tehnologii umane pentru a crea o casta conducatoare postumana, accelerarea spre o singularitate tehnologica va fi asa rapida incat oamenii obisnuiti vor fii incapabili sa perceapa ce se intampla in jurul lor. Ma tem ca rezultatul acestei agende morbide va fi aparitia unei Noi Lumi sau chiar disparitia umanitatii.

Militiile radicale din Statele Unite ale Americii sustin ca Noua Ordine Mondiala va fi implementata printr-o lovitura de stat dramatica (coup d’etat) de catre o echipa secreta folosind elicoptere negre, in Statele Unite cat si in alte tari pentru a a aduce un guvern mondial totalitar controlat de O.N.U. (Organizatia Natiunilor Unite)  si impus de trupele straine de ,,mentinere a pacii” ale O.N.U.. Aceasta lovitura militara ar implica suspendarea constitutiilor, impunerea legii martiale si numirea comandantilor militari la conducerea statelor.

Noua Ordine Mondiala este implementata prin programe de supraveghere in masa precum si prin utilizarea de coduri numerice personale pentru oameni, codul de bare pentru produse, codul universal de marcare a marfurilor si mai nou identificarea prin frecventa radio folosind implanturi cu cipuri de tip RFId. Dupa 11 septembrie 2001, serviciile secrete americane inregistreaza zilnic peste 1,5 miliarde de convorbiri telefonice. Katherine Albrecht si Liz McIntyre avertizeaza impotriva promovarii consumului, ele avertizeaza ca guvernele si marile companii comerciale planifica urmarirea fiecarei miscari a consumatorilor (a fiecaruia din noi) cu RFId, ceea ce ar reprezenta ultimul pas catre statul totalitarian care isi supravegheaza cetatenii ca in romanul ,,1984″ de George Orwell. Crestinii se tem ca aceste tehnologii moderne se aseamana foarte mult cu numarul fiarei din Cartea Apocalipsei, de aceea ar vrea sa se impotriveasca sistemului propus (mai mult sau mai putin cu voia noastra) de Noua Ordine Mondiala.

Teoreticienii conspiratiei cu privire la drepturile crestinilor cred ca exista o conspiratie oculta veche inceputa de primii gnostici si continuata de succesorii lor, cum ar fii presupusii ezoterici ( Cabalistii, Cathari, Cavalerii Templieri, Rosicrucienii, Francmasonii si in cele din urma, Illuminati- care ar incerca sa submineze fundamentele iudeo-crestine ale lumii occidentale si pun in aplicare o noua ordine mondiala printr-o religie New Age), iar lumea aceasta noua se pregateste sa imbratiseze cultul imperial al lui Antihrist.

Daca nu e destul de evident deja, va spun eu, se vrea scaderea populatiei cu un procent intre 50% si 90%, iar cei ce vor ramane, vor fii doar aceia cu o asa zisa putere, prin simplul fapt ca se vor inchina lui Lucifer, care intr-un final va ajunge sa conduca aceasta lume plina de pacat. Se pun la cale programe medicale vizand sanatatea si planificarea familiala care promoveaza abstinenta, contraceptia si avortul (reducerea in mod intentionat a celei mai mari parti din populatia lumii prin genociduri provocate prin razboaie inutile, prin raspandirea unor epidemii de virusuri create prin vaccinuri si de ingineria genetica, precum si prin dezastre ecologice cauzate intentionat prin programul de modificarea a vremii numit HAARP).

Codex Alimentarius; Din punctul meu de vedere e cea mai reusita vrajeala de pana acum, o teapa de zile mari. Cu ajutorul puterii, aceasta elita care dirijeaza fiecare miscare a populatiei, isi permite sa introduca boli in alimentele pe care le consumam, iar aceste boli nu isi ,,fac de cap” odata ajunse in sistemul nostru, insa ne mananca din interior, de aceea, pe parcursul viitorilor ani, varsta maxima atinsa de un adult va fi de 45 de ani.

Sustinatorii teoriei conspiratiei sustin ca guvernele, mariile companii si mass-media ar fi implicate in procesul de creare a unui consens international de ,,cultura a fricii”, intrucat, prin potentialul de control social sporit, s-ar induce o teama asupra populatiei cu privire la aceasta putere oculta.  Cea mai mare teama a conspirationistilor este aceea ca cei care conspira folosesc controlul mintii (mind control), o gama larga de tehnici menite sa zadarniceasca autocontrolul individului in gandurile sale proprii, comportament, emotii si decizii. Tehnicilie acestea ar include totul, de la Candidatul Manciurian, un agent de spalare a creierului, pana la operatiuni cu efecte psihologice (cu apa fluorizata, publicitatea subliminala, Spectrul de Difuzare al Sunetelor Tacute (SDST), in engleza SSSS Medusa, precum si operatiuni de parapsihologie, cum ar fi proiectul Stargate pentru a influenta masele.

In 2009, papa Benedict al XVI-lea afirma ca responsabila de prabusirea financiara mondiala este mentalitatea profitului cu orice costuri si cerea creerea unei Noi Ordini Mondiale pentru asa zisul ,,bine comun”. In 2011 si 2012, Vaticanul anunta din nou ca ar dori implementarea graduala a unei Noi Ordini Mondiale. Expertii vaticanului anuntau ca e necesara creerea unei Banci Centrale Planetare. In 1928 se infiinta la Madrid Societatea Sfiintei Cruci si a Operei Lui Dumnezeu (Opus Dei) care a trecut in mainile papei si ulterior a stabilit legaturi cu mafia.  In interiorul Bisericii Catolice,  se presupune ca problemele spirituale reprezinta masca sub care ea dirijeaza masoneria, finantele, comertul si politica lumii. De remarcat este faptul ca Banca di Santo Spirito este cea mai veche din lume si a fost fondata de Papa Paul al V-lea in anul 1605.

Avand in vedere filmele, chiar si cele mai vechi, serialele, cartile si nu in ultimul rand, reclamele, s-au dovedit a fi eficiente in asa zisul control al populatiei, a spalarii pe creier, a ,,mentinerii pacii” asupra societatii. Imaginati-va cum ar fi ca unul dintre actorii dumneavoastra preferati sa apara la televizor si sa sustina ca de fapt, munca pe care o depune el, nu este deloc ceea ce credeti, ci dimpotriva, fiecare miscare, fiecare mic semn iesit din comun va informeaza ca, controlul este detinut de altcineva, cineva mult prea mare pentru a-si dezvaluii identitatea. As vrea sa inchei spunand un singur lucru; Fratele mai mare va vegheaza si indiferent cat de greu pare de crezut, va ghideaza, mai mult sau mai putin, orice miscare. Aveti grija sa nu aveti griji, dar cel mai important e sa stiti cum sa va feriti de doctrina Noii Ordini Mondiale. Impreuna putem reusii, impreuna suntem mai puternici, haideti sa fim liberi!