Trucul cu care David Blaine a socat vedetele de la Hollywood!

0


 Unul dintre cei mai buni magicieni din lume daca nu chiar cel mai bun nu inceteaza sa ne uimeasca cu fiecare truc pe care il face. Nu au fost putine trucurile la care ne-am gandit zile intregi daca chiar este posibil asa ceva si oare cum a reusit sa faca acest lucru. Insa de fiecare data nu am ajuns la nici un raspuns plauzibil, decat la o singura concluzie, „magie”.

 De aceasta data asa cum ne-a obisnuit, cei care au fost „victimele” lui David Blaine au fost vedetele de la Hollywood. Printre care putem enumera Margot Robbie, Emma Stone, David Beckham. Acestea au ramas fara cuvinte de ce este in stare sa faca magicianul. Unele dintre persoanele prezente in camera unde avea loc reprezentatia de magie nu au avut curaj sa se uite pana la finalul trucului. 

  David Blaine le cerea la inceput celor prezenti un inel sau vergheta, dupa care o inghitea. Dar spectacolul abia de aici incepea, felul in care acesta reusea sa scoata vergheta era inexplicabil. Avea nevoie doar de un simplu umeras si de magie. La final vergheta care fuse-se inghitita sa iasa afara prinsa de umeras.