Uite de ce se moare pe soselele din Romania !

3

Pe pagina de Facebook a politiei Romane a fost postat un clip in care ne este prezentat modul in care actioneaza politistii cu radarele mobile. Desi majoritatea soferilor au o reactie vehementa atunci cand ii vad pe sosle , trebuie totusi sa ne gandim ca acestia sunt acolo pentru siguranta noastra. Uitati ce au declarat polistii in legatura cu aceasta razie :

Poliţia Română îşi adaptează permanent mijloacele de acţiune la situaţia din teren. 24 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistaţi de poliţişti, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, în urma unei acţiuni pe D.N. 2.
În perioada următoare, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru salvarea de vieţi, folosind şi această autospecială.

La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii au acţionat pe D.N.2, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.

În doar 4 ore, poliţiştii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectat legislaţia în vigoare şi cărora le-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.

Poliţiştii vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în perioada următoare pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Poliţia Română vă recomandă să păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă, să vă asiguraţi temeinic şi să semnalizaţi la schimbarea benzilor de circulaţie.

Respectaţi limita legală de viteză şi indicaţiile poliţiştilor din trafic!

Drum bun!”