Un tata si-a filmat fiica in fiecare zi timp de 16 ani iar rezultatul este spectaculos

2

Un tata si-a filmat fiinca timp de 16 ani iar rezultatul este de-a dreptul uluitor. Toate filmarile au fost adunate si puse cap la cap pentru a realiza videoclipul de mai jos in care veti observa toate subtilitatile prin care a trecut fiinca sa cand a crescut. Acest gest este unul plin de dragoste si afectiune dar si multa dedicare, deoarece acest tata a filmat fetita sa in fiecare zi pentru cateva minute, timp de 16 ani.

Copiii sunt o binecuvantare pentru oricare parinte, ei ne aduc bucurie si ne dau sens vietii. Insa timpul trecere repede ajungem sa ne ingrijoram de alte aspecte ale vietii de zi cu zi si nu observam cat de repede acestia cresc si se transforma din copii in adolescenti. Acest tata si-a filmat fiica in fiecare zi pentru a imortaliza aceasta schimbare prin care aceasta trece o daca cu inaintarea in varsta.

Artistul olandez, Frans Hofmeester, a realizat un proiect absolut adorabil prin care si-a dedicat cateva minute pe zi pentru a-si filma fiica, Lotte. In videoclipul de mai jos puteti observa prin ce scimbari trece aceasta de la stadiul in care era bebelus si statea pe paturica sa gangurind si pana la stadiul in care aceasta a devenit o tanara foarte frumoasa cu un zambet amplu. Ideea clipului este cea de trecere a timpului si de crestere a copiilor, o schimbare pe care multi dintre noi nu stam sa o observam.

Dupa 16 ani timp in care acest tata si-a filmat fiica in fiecare zi acesta a realizat un colaj de filmari si a surprins momente unice din viata copilului sau, momente pe care nu le va mai putea trai decat prin filmari sau din amintire. Rezultatul este impresionant si frumos, se pot vedea treptat cum se formeaza trasaturile si cat de frumoasa a devenit tanara Lotte. Mai presus de atat, acest clip trebuie sa va aminteasca sa va bucurati de copiii dumneavoastra in fiecare zi deoarece timpul trece repede si acestia cresc fara sa va dati seama.

[mashvideo]