Zona 51 – ce ascunde guvernul SUA?

0

De zona 51 am auzit doar în filme sau poate că am citit cărți despre ea. Dar oare există cu adevărat? Și dacă da, care sunt secretele pe care le ascunde?


Zona 51. Te trec fiori reci atunci când citești asta, nu? Ei bine, înseamnă că ai auzit de ea cel puțin o dată. Extratereștrii sunt cei care o fac așa faimoasă. Probabil că ei sunt singurii care au legătură directă cu ea, însă știai că există mai multe explicații?

descărcare

Zona 51 s-ar fi vrut a fi secretă, însă, odată cu evoluția tehnologiei, acum poți vedea imaginea ei pe Google Maps sau Google Earth, deci care mai e farmecul secretului? Păi, dacă stai să te gândești, o vezi, dar oare știi ce se petrece înăuntrul ei?

Guvernul SUA nu a afirmat niciodată că ar exista o zonă 51(area 51), chiar dacă toată lumea o poate vedea și toți știm despre ea. Totuși, în ultima vreme, CIA a făcut publice niște documente ale zonei 51, care spun că ea funcționează capoligon de testare a armelor nucleare și a avioanelor, și de aceea accesul în jurul bazei este restricționat. Dar cine crede asta cu adevărat?

Clipboard01_62

Richard Mingus, șeful securității al zonei 51 din trecut, declară că exista un singur telefon, care era plasat în biroul lui, și care reprezenta singura cale de comunicare cu exteriorul. Odată ce telefonul se auzea sunând, cei din bază știau că ceva urma să se întâmple. Richard nu avea voie să dea niciun nume al celor care lucrau acolo sau vreun indiciu în legătură cu zona unde se aflau.

Nevada este locul cel mai apropiat de zona 51, unde mai mult de jumătate din populație a văzut ceva neobișnuit. Aici, Connie West deține un mic local în mijlocul deșertului, „Little Aleinn”, singurul loc unde poți să mănânci sau să bei ceva pe o rază de zeci de km., așa că tot ce se întâmplă se află imediat între pereții restaurantului. Localnicii au strâns o adevărată colecție de fotografii înfățișând OZN-uri, bile de foc sau explozii la altitudine.

little-a-le-inn-sign

Se pare că zona 51 și-a început existența undeva între anii 1940 și 1950, când Roswell Daily Record, un ziar local, a publicat o fotografie înfățișând un obiect metalic rotund, extrem de mare. Cei care locuiau în Roswell spun că au găsit farfuria zburătoare prăbușită lângă autostradă, cu corpurile a două ființe ciudate înăuntrul ei, care au fost imediat transportate într-o bază secretă din deșert, pentru a fi studiate și analizate.

roswellcrash

Istoria pe care o găsim azi spune că zona 51 a fost fondată de președintele Eisenhower, pentru a crea mașinării de război imbatabile. Avioanele erau, teoretic, principala lor preocupare, și testau noi metode de zbor și noi arme.

ch8-1

Bănuielile cu privire la zona 51 au început în 1989, când Bob Lazar, un fost tehnician al zonei 51, face dezvăluiri șocante. El declară că experimentele realizate în zona 51 au legătură cu extratereștrii și că există o adevărată colecție de date care spun clar când urmează să aterizeze un nou OZN în perimetru.Aceste apariții au fost filmate și oferite publicului, ceea ce a stârnit curiozitatea mulțimii de oameni.

ufo-t

În 1996 a fost realizat un studiu cu privire la ce se află în interiorul bazei. Oamenii de știință care au condus experimentul „Public eye” au închiriat un satelit privat și au reușit să surprindă câteva imagini din interiorul zonei 51, care arată că se lucrează în mod cert la tehnologizarea avioanelor și la invizibilitatea pe radar a aparatelor de zbor. Thornton Barnes, inginer pentru proiecte speciale în cadrul Area 51 și Harry Martin, responsabil cu aprovizionarea cu carburant a avioanelor experimentale ale bazei, declară că „Nimeni nu știa cu adevărat de existența noastră. Nici nevestele noastre nu știau unde mergem când plecam de-acasă lunea dimineața și ne întorceam de-abia vineri seara.” Deci asta se realiza la suprafață. Testarea avioanelor. Dar dedesubt?

avionul+a+12_182286

Hărțile pe care le-am obținut de pe Google Earth sunt ciudate.Nicio autostradă, niciun drum, nicio mașină, doar un autocar care urcă agale pe un deal, însă drumul duce undeva în gol, în afara gardului, ca și când ar exista o intrare subterană. S-a lansat o teorie conform căreia există o adevărată rețea de infrastructură sub aparenta testare de avioane, dar care este ținută sub atenta observație a Pentagonului. Se desfășoară oare ceva ce noi nu trebuie să știm? Și dacă da, ce? Oamenii care locuiesc în jurul zonei 51 spun că noaptea se aud zgomote ciudate și că apar luminițe pe cer, apoi OZN-uri care se rotesc în jurul perimetrului și care coboară încet înapoi. Să fie oare adevărat că acolo se înregistrează activitatea extraterestră?

images

Oricum ar fi, fie că suntem sau nu singuri în Univers, așteptăm ca Guvernul SUA să ne dea măcar un indiciu cu privire la adevăr.