14.4 C
Iași
sâmbătă, mai 18, 2024

Andreea Berecleanu Își Exprimă Durerea După Moartea Designerului Stephan Pelger

Must Read

Andreea Berecleanu, cunoscuta prezentatoare de televiziune, și-a exprimat în mod public tristețea după moartea tragică a designerului Stephan Pelger.

Acesta a fost descoperit fără suflare într-o locuință din Sectorul 2 al Capitalei, lăsând în urmă o întreagă lume îndurerată și multe întrebări fără răspuns.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu a transmis un omagiu emoționant: „Drum lin să ai, Steph!

Zâmbetul tău sincer, din tot sufletul tău bun și generos, ne va însoți mereu în memorie!”. Este un mesaj simplu, dar plin de afecțiune și respect pentru talentatul designer, care a marcat lumea modei cu creativitatea și stilul său inconfundabil.

Plecarea subită a lui Stephan Pelger a venit în urma unei perioade dificile pentru el, confruntându-se cu pierderea tatălui său în 2019 și luptând împotriva insomniei cronice și a depresiei.

Chiar dacă recent părea că și-a găsit fericirea, prietenul și colegul său, designerul Cătălin Botezatu, a dezvăluit șocul și neîncrederea resimțite în fața acestui eveniment neașteptat.

Cu toate că trecuse prin numeroase tratamente de-a lungul anilor, incluzând internări în clinici de psihiatrie încă de la vârsta de 10 ani, Pelger nu a reușit să-și învingă demonii interiori.

Într-o declarație recentă, el mărturisise despre lupta sa continuă cu depresia și despre dificultățile de a găsi un tratament eficient.

În aceste momente de tristețe și pierdere, gândurile comunității sunt alături de cei dragi lui Stephan Pelger, care își amintesc de el ca un suflet creativ, luminos și generos, ce va rămâne mereu în inimile lor.