17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Tatăl Andrei, devenit avocat la 62 de ani!

Must Read

Tatăl Andrei, devenit avocat la vârsta pensionării

După o viață dedicată transformării fiicei sale într-una dintre cele mai populare vedete din România, Mihai Alexandru, fostul manager al Andrei, a decis să-și îndeplinească propriul vis. La vârsta de 62 de ani, el a absolvit Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret, obținând astfel titlul de avocat.

Mihai Alexandru a fost un dascăl pasionat care și-a părăsit catedra și localitatea natală pentru a-și urma copiii în drumul lor spre succes.

Acesta și-a mutat viața de la Câmpia Turzii la București pentru a se implica în activitatea fiicei sale, Andra, care s-a impus ca una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, și a fratelui său, Săndel Mihai, un solist de muzică populară iubit și cunoscut.

După ce și-a văzut copiii realizându-și visele și devenind independenți, Mihai Alexandru a hotărât că este momentul să-și urmeze propriile aspirații. Așa că, la vârsta la care alții se pregătesc de pensionare, el s-a întors pe băncile școlii pentru a studia Dreptul.

Deși a fost o provocare să îmbine activitatea de manager al fiicei sale cu studiul la facultate, Mihai Alexandru nu a renunțat și a reușit să-și îndeplinească dezideratul. A studiat timp de cinci ani la frecvență redusă, demonstrându-și dedicarea și perseverența.

Într-un interviu acordat, proaspătul absolvent ne-a mărturisit că ultimii trei ani au fost cu atât mai dificili, însă și-a propus să ducă la bun sfârșit această provocare și este mândru de rezultatele obținute.

Mai mult decât atât, el consideră că acest nou rol de avocat îi va permite să supervizeze personal principalele evenimente muzicale ale Andrei, aducând astfel un plus de legalitate și siguranță în activitatea artistei.

Este demn de remarcat faptul că destinul l-a adus pe Mihai Alexandru în familia Măruță, unde profesia de avocat este o tradiție de mai multe generații.

Tatăl lui Cătălin Măruță, Constantin Măruță, a fost magistrat la Tribunalul Gorj timp de trei decenii și în prezent conduce un cabinet de avocatură în localitatea sa natală, Târgu Jiu. Chiar dacă nu a practicat niciodată în domeniu, Cătălin Măruță a absolvit și el Facultatea de Drept.

Astfel, Mihai Alexandru se alătură acum familiei Măruță ca avocat, echilibrând balanța dreptății alături de Constantin Măruță și Cătălin Măruță.

Această nouă etapă a vieții sale demonstrează faptul că nu există limite de vârstă pentru a-ți urma visurile și că perseverența și determinarea pot duce la îndeplinirea oricărui obiectiv.

Astfel, povestea tatălui Andrei este una inspirațională și demonstrează că pasiunea, dedicarea și încrederea în sine pot învinge orice obstacol.

Mihai Alexandru a reușit să devină avocat la vârsta pensionării, demonstrând că viața este plină de surprize și că niciodată nu este prea târziu pentru a-ți urma visurile.