20.3 C
Iași
duminică, mai 19, 2024

Povestea șocantă a familiei care a crezut că a adoptat o fetiță de 6 ani. De fapt, copila era femeie în toată firea! Cum a fost posibil așa ceva

Must Read

Una dintre cele mai șocante povești din întreaga lume este, cu siguranță, cea a Nataliei Grace, femeia care s-a dat drept o copilă de 6 șase ani când avea, de fapt, mult mai mult.  

Povestea incredibilă a inspirat producția ”The Curious Case of Natalia Grace” (Cazul curios al Nataliei Grace), care a avut premiera în primăvara lui 2023, pe Investigation Discovery.

Totul s-a întâmplat în urmă cu 13 ani, în 2010, când Kristine și Michael Barnett au hotărât să își extindă familia și să adopte un copil. În acest fel a intrat în familia lor Nataliei Grace, o copilă orfană de 6 ani. Sau așa credeau ei.

Însă, problemele familiei au început la scurt timp după finalizarea procesului de adopție, după ce au observat că fetița adoptată nu crescuse absolut deloc și avea comportament de femeie în toată firea.

În 2010, cuplul a adoptat-o pe Natalia Grace, o presupusă orfană de 6 ani din Ucraina. Cel puțin așa indicau documentele ei de identitate. Dar Michael și Kristine Barnett și-au dat seama pe parcurs că Natalia Grace este, de fapt, o femeie adultă, cu o formă de nanism. Aceasta se prefăcea că este copil și s-a dovedit ulterior că intențiile sale nu erau printre cele mai bune.

Povestea șocantă a familiei care a crezut că a adoptat o fetiță de 6 ani. De fapt, copila era femeie în toată firea!

În documentarul prezentat, Michael Barnett a povestit că a luat decizia de a adopta un orfan de la un centru din Florida pe 26 aprilie 2010, alături de întreaga familie, când totul era perfect în viața lor.

”La începutul anului 2010, am fost binecuvântați cu multe lucruri. Când a venit anul 2014, aveam 37 de cenți în contul bancar, nu mai aveam soție, nu mai aveam copii, nu aveam casă și nu aveam loc de muncă. Dacă Natalia nu intra niciodată în viața noastră, eu nu divorțam”, a mărturisit îndurerat bărbatul păcălit.

Îndoielile cu privire la adevărata ei vârstă au apărut când părinții adoptivi au descoperit că Natalia Grace le-a ascuns faptul că avea menstruație, fapt rar întâlnit în cazul fetițelor mai mici de 9 ani. Un alt moment care i-a făcut pe cei doi soți să își pună întrebări a fost întâlnirea dintre copila adoptată și un băiețel de vârsta ei. După ce au dus-o la medic, în urma unei investigații medicale amănunțite, s-a constatat că fetița de 6 ani avea cu cel puțin 14 ani în plus.

În anul 2012, soții au inițiat o petiție la tribunalul de succesiune, unde au prezentat toate dovezile, iar judecătorul a modificat oficial data nașterii ei din 2003 în 1989 pe actul de naștere. După această decizie a Instanței, cuplul a hotărât să o mute pe Natalia Grace într-un apartament, astfel încât să stea departe de ea.

Natalia Grace a depus plângere penală împotriva părinților adoptivi, acuzându-i de neglijență. Soții Krisine și Michael Barnett au fost puși sub acuzare pentru abandon și neglijarea unei persoane cu dizabilități. Aceste probleme și-au pus amprenta asupra lor și au ajuns să divorțeze. Însă, la finalul procesului au fost declarați nevinovați, scrie Diva Hair.