17.4 C
Iași
marți, mai 14, 2024

Salariile colosale pe care le încasează Andra și Cătălin Măruță. Lunar, le intră în buzunar o adevărată avere!!

Must Read

Cu siguranță foarte mulți s-au întrebat ce salarii au Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai apreciate cupluri din România.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai consolidate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Au o căsnicie de admirat și doi copii minunați, cu care au o relație extraordinară. Datorită postărilor lor de pe social media, ei au intrat în sufletul celor de acasă, grație modului în care ei funcționează ca personalități și familie.

Atunci când vine vorba de carieră însă, atât Andra cât și Cătălin se numără printre cei mai buni, în meseriile pe care le practică. Despre solistă și prezentator a fost inevitabilă apariția curiozităților cu privire la salariul pe care aceștia îl încasează. Acum, curiozitățile vor lua sfârșit și cei ce voiau să afle ce sume încasează Andra și Cătălin Măruță au primit răspunsul.

Andra și Cătălin Măruță se numără printre vedetele care au cele mai substanțiale venituri

Andra este una dintre cele mai bune cântărețe din România. Este cunoscută și international, iar în rândul fanilor este printre cea mai iubită. Munca și pasiunea pentru muzică au propulsat-o pe culmi înalte, iar acum efortul ei este răsplătit la adevărata valoare.

În urmă cu mai mult timp, se specula în presă că primește un salariu cuprins între 8 și 10 mii de euro, la emisiunea „Românii au talent”. În acea perioadă, vedeta era jurată și la emisiunea „Vocea României Junior”, unde primea o sumă asemănătoare de bani. De asemenea, Andra are și alte proiecte și reclame, unde este plătită.

Tarifele pentru un concert în acea perioadă începeau de la 6.000 de euro. Vedeta a atins recordul de a câștiga 1.000 de lei pe minut la o cântare, potrivit informațiilor apărute în presă.

Cătălin Măruță, veteranul ProTv, ar câștiga lunar suma de 12.000 de euro. Au existat însă speculații potrivit cărora salariul s-ar fi micșorat, după ce emisiunea a fost mutată din prime time.

Pe lângă salariul de moderator al emisiunii care îi poartă numele, Cătălin Măruță se ocupă și de prezentarea anumitor evenimente private, pentru care ar câștiga 2.000 de euro, după cum arată mai multe informații care circulă în presă.