8.2 C
Iași
vineri, februarie 23, 2024

Ea este Beatrice, tânăra de 25 de ani însărcinată ucisă de patronul ei în București

Must Read

Beatrice, tânăra de 25 de ani ucisă de patronul ei în București, era însărcinată. Logodnicul fetei este sfâșiat de durere.

Ea este Beatrice, tânăra de 25 de ani însărcinată ucisă de de patronul ei în București. Logodnicul și cei care au cunoscut-o pe femeie sunt înmărmuriți de durere. Totul a avut loc într-un magazin din Sectorul 5, acolo unde victima lucra.

Ea este Beatrice, tânăra de 25 de ani însărcinată ucisă de patronul ei

Crima care a avut loc joi, 7 decembrie, a șocat o țară întreagă. Beatrice, o tânără de 25 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de patronul ei, în vârstă de 72 de ani. Bărbatul bănuia că angajata ar fura banii firmei, așa că la primele ore ale dimineții a mers la magazinul pe care îl deținea împreună cu fiica lui.

Înainte să plece, bărbatul a luat un cuțit la el. Acolo au avut loc discuții în contradictoriu, iar la un moment dat și-a pierdut cumpătul și a înjunghiat-o pe angajată de mai multe ori. Când și-a dat seama că a ucis-o, patronul a mers la poliție, unde a mărturisit crima.

Tragedia este cu atât mai mare, având în vedere că Beatrice era însărcinată. La locul crimei au ajuns logodnicul și viitorul socru al tinerei. „Am intrebat ce s-a întâmplat au spus ca nu ne pot spune nimic. Sunt socrul ei și bărbatul ei lângă.

Ea este însărcinată în 3 luni, vrem să știm ce s-a întamplat cu ea. Nu au zis nimic. Atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat”, a declarat cel care trebuia să devină socrul tinerei, pentru Observator.

Ce spun foștii angajați despre bărbatul de 72 de ani

Totodată, în zona respectivă au ajuns și doi foști angajați, care au aflat cele petrecute. Ei spun că patronul de 72 de ani era un om care își stăpânea cu greu furia și se gândesc, cu groază, că ar fi putut fi în locul victimei.

Rudele fetei spun că Beatrice era o persoană foarte sufletistă și că aștepta cu nerăbdare să devină mamă. „Frumoasă, sufletistă, eu nu am avut ce să zic niciodată de ea. M-am înţeles foarte bine cu ea. Nu mai am cuvinte, tremur toată şi nu mai”, a transmis una dintre rude, potrivit sursei citate.

Ucigașul tinerei, bătrânul de 72 de ani, se află în custodia polițiștilor. El a fost reținut, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru a se afla cum s-a petrecut întreaga tragedie.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, a informat Poliția Municipiului București.

Declarații șocante ale mamei lui Beatrice 

Joi a avut loc incidentul care a șocat o întreagă țară! Procurorii au stabilit până în acest moment că bărbatul a venit la magazinul alimentar aflat în complexul comercial Postăvaru, din Sectorul 3 la ora 9 și jumătate dimineața și ar fi stat doar 10 minute în interior. Paul Bușe, în vârstă de 72 de ani ar fi lovit-o de mai multe ori cu cuțitul pe Ioana Beatrice, iar mai apoi a folosit și o drujbă. 

”A ştiut ce a vrut să facă, a închis uşile, a închis tot. A venit cu cuţitele după ea. I-a propus să iasă la o cafea şi fata i-a zis, bine nenea Paul şi i-a zis mergem aici şi bem o cafea pe terasă. Iar el, nu nu mergem în garsoniera mea. I -a făcut avansuri în vară”, a declarat mama tinerei pentru

Bărbatul de 72 de ani plănuise să o omoare pe tânăra însărcinată 

Anchetatorii mai susțin că individul ar fi premeditat totul. Mai mult el s-a baricadat și cu tânăra în magazin pentru a-și duce planul sinistru la bun sfârșit. El ar fi acuzat-o pe Beatrice că ar fi furat în repetate rânduri din magazin. După aproximativ o oră de la crimă, Paul Bușe s-a prezentat la Secția 12 de Poliție pentru a povesti faptele făcute. Inițial el a spus ca motivul crimei a fost că a prins-o pe fata furând din magazin, însă mai apoi a refuzat să mai dea declarații susținând că doar el, fata și Dumnezeule știu ce s-a întâmplat între ei.  

Ioana Beatrice, în vârstă de doar 23 de ani era însărcinată în trei luni și abia aștepta să își aducă pe lume copilul.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă că procurprii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor. ”În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. Bucureşti, Sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuţit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violenţă care au provocat decesul victimei”, anunţă, vineri, procurorii.