17.4 C
Iași
vineri, iulie 26, 2024

Cum s-a tratat Oana Matache, după divorțul de fostul soț. „Un divorț e greu, știi? Un divorț cu circ este mult mai greu. Am supraviețuit și viața merge mai departe. Nu poți să te oprești acolo”

Must Read

Oana Matache și Răzvan Miheț au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi, tocmai de aceea vestea că cei doi au ales să se despartă i-a luat pe mulți prin surprindere. Aceștia au împreună un fiu și o fiică, care acum au rămas în grija vedetei. Sora Deliei și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Radu Siffredi, iar relația lor pare una solidă.

„Am supraviețuit și viața merge mai departe. Nu poți să te oprești acolo. Nu pot să zic că nu m-a atins, ba încă trag să-mi revin din chestia asta.

Am făcut terapie. M-a atins destul de tare, plus că n-am mai pățit asta și, în postura de mamă să se întâmple asta e… Un divorț e greu, știi? Un divorț cu circ este mult mai greu, mai ales că în realitate lucrurile în cercul nostru nu au stat chiar așa.

N-a avut nimeni nicio problemă. Ce se scria în presă era amplificat prost și într-o manieră nu tocmai prietenoasă. Sunt conștientă că hate-ul care a venit odată cu chestia asta nu e ceva real.

Am prietenii mei, nimeni nu se uită urât la mine. Poate sunt unii care au o zi proastă la serviciu și atunci refulează așa. Dar noi suntem ok. Nu trebuie să ne agățăm de răutăți, mergem înainte!”, a mărturisit Oana Matache pentru Fanatik.ro.

Cum au decis Oana Matache și Radu Siffredi să participe la Power Couple
Publicul îi va putea urmări în show-ul Power Couple România – La bine și la greu”, de pe Antena 1, provocare pe care Oana spune că a pus-o sub semnul întrebării la început.

„Eu sunt cel care și-a dorit să meargă la emisiune, pentru că mi s-a părut o oportunitate pentru noi – să vadă oamenii de acasă cine suntem cu adevărat și să demonstrăm că putem să fim un Power Couple, deși nu suntem de foarte mult timp împreună. Am dus câteva lupte de convingere cu Oana, dar până la urmă decizia a fost luată și, sincer, a fost una dintre cele mai bune decizii făcute în 2023.”, a declarat Radu Siffredi pentru viva.

„Am fost destul de rezervată când am primit propunerea Power Couple. Încă din adolescență mă sperie puțin ideea de televiziune și „faimă, dar am simțit că împreună cu Radu pot să duc asta mai ușor și, în plus, m-aș bucura și mai mult de tot procesul.”, a dezvăluit și Oana Matache.

Delia Matache a mărturisit că își dorește să participe la Power Couple alături de partenerul ei de viață. Cât despre participarea surorii ei la emisiune, vedeta a spus că a fost cea mai tare de acolo.

Celebra cântăreață a lăudat-o în fața tuturor și a menționat faptul că se va vedea la televizor că Oana Matache a demonstrat cât este de puternică.

„N-am fost la Power Couple încă, dar mă cațăr și eu, mă duc. Oana ar trebui să vă zică! Ea a făcut niște chestii WOW, a fost cea mai tare de acolo. Nu o laud că e sora mea, dar chiar a fost bine”, a declarat cântăreața, conform spynews.ro.

Întrebată ce a simțit când sora ei i-a spus că merge la Power Couple, artista a spus că a avut mari emoții, însă a fost sigură de faptul că se va descurca de minune. Cele două nu au ținut legătura foarte mult pe desfășurarea show-ului.

„Mi s-a părut ceva… Am avut emoții pentru ea, pentru că n-am putut vorbi decât o dată pe săptămână, când avea telefon, avea acces la telefon destul de rar și îmi mai spunea ce se întâmplă pe acolo, dar foarte puțin am avut acces să aflu. Am vorbit când au venit acasă și aștept să văd imaginile”, a mai adăugat ea.