19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

O mai tineti minte pe Sanda Taranu, fosta crainica TVR? Vezi in comentarii cum arata si ce mai face la 84 de ani

Must Read

Sanda Ţăranu este unul dintre numele grele ale televiziunii publice din vremea regimului ceauşist. Retrasă din activitate, celebra crainică a ajuns astăzi la vârsta de 84 de ani şi arată incredibil.

S-a născut în anul 1939 la București, a fost actriță, jurnalistă, traducătoare și fostă crainică de radio și televiziune între anii 1963-1998, când s-a retras din proprie voință.

Sanda Ţăranu a fost timp de 40 de ani o foarte apreciată crainică a Televiziunii Române. A rămas în memoria telespectatorilor drept una dintre cele mai profesioniste şi mai seducătoare prezenţe de pe micul ecran din perioada comunistă.

S-a retras din fața camerelor în 1998, din proprie inițiativă, continuând însă colaborarea cu Televiziunea, ca narator la emisiunea „Teleenciclopedia’, ca traducător și ca realizator al emisiunii „Un zâmbet pentru vârsta a treia’.

Astăzi a ajuns la vârsta de 84 de ani. Chiar dacă anii şi-au pus amprenta asupra sa, Sanda Ţăranu a rămas aceeaşi doamnă plină de rafinament ca în urmă cu ani.