19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Soc si Doliu în România! Un celebru medic A MURIT subit, la doar 41 de ani. Cauza decesului: „În timp ce conducea..

Must Read

E doliu în sistemul medical din România! Ștefan Veliceasa, un medic în vârstă de doar 41 de ani, a murit.

Ștefan Veliceasa a fost unul dintre cei mai apreciați medici de familie ai Clinicii Sfânta Maria. Acesta s-a făcut remarcat în industria medicală românească datorită contribuției pe care a avut-o în combaterea pandemiei de COVID-19, dar și grație modului în care trata pacienții care îi treceau pragul cabinetului. 

Din păcate, Ștefan Veliceasa s-a stins din viață la doar 41 de ani, după ce a suferit un AVC în timp ce conducea. Ramona Lăzuran una dintre pacientele acestuia, dar și prietenă totodată, a vorbit despre decesul prematur al medicului:

Am înțeles că sambătă ar fi făcut un AVC, în timp ce conducea mașina proprie în București. Nu știam să aibă nicio problemă de sănătate. Nu am reușit să iau legăturaS cu familia lui, nici măcar cu mama lui. Mama lui suferea de mult timp de o boală incurabilă. El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani.

El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani. Trecând prin trei infectării cu Covid și pe fond de citostatice și alte probleme de sănătate a fost foarte greu. A fost un profesionist un om cu pregătire extraordinară.

A fost un om dedicat profesiei lui și un om care s-a implicat în știința medicală”, a spus Ramona Lăzuran.

Pe rețelele de socializare, oamenii au început deja să scrie mesaje de regret:

„Stefan Veliceasa ne-ai redus la tacere…
Ai salvat atat de multi oameni in pandemia de CoVid si nu numai, ti-ai salvat mama de atatea ori, iar pe tine n -ai putut. Asa erai tu, DOAR pentru ceilalti.

Un DOCTOR extraordinar si un prieten pe care l-am iubit enorm … Atat de devreme om perfect …
Dumnezeu sa te ierte si sa te aseze cu cei drepti
Iti multumim pentru tot, Stefan”, a scris o apropiată a medicului pe Facebook.