15.3 C
Iași
marți, mai 14, 2024

George Simion, prima reacție după ce a devenit tătic. Ce nume deosebit au ales cei doi pentru micuțul care le va lumina viețile de-acum înainte..— VEZI ÎN PRIMUL COMENTARIU

Must Read

Ilinca, soţia lui  GEORGE SIMION a născut. Liderul AUR: “Mulţumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat.

„Mulţumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”, a scris liderul AUR pe Facebook.GEORGE SIMION s-a cununat religios cu Ilinca Munteanu pe 27 august 2022, în prezența a mii de oameni chemați să petreacă în comuna Măciuca, județul Vâlcea. Ceremonia civilă a avut loc cu o zi înainte.

Acum câteva luni, liderul AUR şi soţia sa anunţau că aşteaptă primul lor copil. După ce a aflat că va avea un băiețel, George Simion le-a dat vestea cea mare și celor din mediul online şi a spus că soția sa și-a dorit ca cel mic să fie băiat.

E băiat cum a vrut ea! Pentru mine, e o dublă onoare și dublă responsabilitate, că o să trebuiască noi toți să avem grijă de copilul ăsta, nu numai eu…

Că noi mai avem și grija țării pe umeri, sperăm de anul viitor. Și nu vreau să simtă în vreun fel că îi lipsește ceva. Nici lui, viitorului nostru băiețel, nici celorlalți copii care se vor naște români”, a spus GEORGE SIMION.

Oamenii l-au felicitat pe George Simion pentru că a devenit tată pentru prima dată. 

„Să vă bucure Dumnezeu în fiecare zi! O Treime în cer, acum și-n familia voastră!
Trăi-v-ar neamul, George și Ilinca!”

„Femeia viața Iubire= Respect… Respect= Iubire! Magic femeia viața frumusețea!”

Ce frumoasă e Ilinca ♥️”

„Felicitări ! Să vă trăiască, să fie sănătos și să vă aducă numai bucurii !Fiți binecuvântați !!!❤️❤️❤️”

„Felicitări 💙 sănătate și fericire! La copil și la părinți! Ilinca splendida! Experiență unică! O îmbrățișare și un cadou virtual….. flori 🌼🌼🌼🌹🌹🌹

George Simion a devenit tată în plin an electoral

Liderul AUR a devenit pentru prima dată tată în plin an electoral, când au loc patru feluri de alegeri. Deși este o perioadă tensionată pentru George Simion, dat fiind faptul că este numai pe drumuri, plecat prin țară și la diferite conferințe, acesta încearcă să-i fie alături și Ilincăi, soția sa, în aceste momente de fericire.

George Simion este un personaj controversat, implicat în mai multe dispute, inclusiv cu premierul Marcel Ciolacu, care i-a trimis avertizări prin care i-a cerut să nu mai discute despre familia lui.

La rândul său, Simion a spus că nu are nimic de ascuns și că toată lumea știe că situația de la el de acasă nu e una chiar roz, tatăl său fiind dependent de alcool, însă acest lucru nu mai un secret pentru nimeni.