14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Alexia Eram, acasă la „socri”, de Paște. A făcut salată de boeuf cu mama lui Mario Fresh și au mers amândouă la sală

Must Read

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut Paștele la Iași, orașul natal al solistului. Fiica Andreei Esca se înțelege foarte bine cu mama iubitului ei, iar imaginile cu ele două au făcut deliciul internauților. Au gătit împreună, dar au fost și la sală, pentru a face loc delicateselor pascale.

Alexia Eram a lipsit motivat din familia ei, de Paște, căci de data aceasta a mers acasă la „socri”, la Iași. Mario Gălățanu, alias Mario Fresh, are o relație excelentă cu Andreea Esca și cu Alexandre Eram și același lucru e valabil și în cazul Alexiei, care a fost primită cu căldură de părinții lui Mario, Claudia și Mihai Gălățanu. Mama artistului are 50 de ani și un tonus excelent, iar pozele vorbesc de la sine.

Femeia chiar pune preț pe felul în care arată, iar înainte de a se așeza la masa de Paște a luat-o pe Alexia și au mers la sală, pentru un antrenament cardio, perfect pentru a face loc cozonacului. Uite cum s-au filmat amândouă și cât de bine arată mama lui Mario!

Apoi acțiunea s-a mutat în bucătărie, căci „nora” și „soacra” au tocat ingredientele pentru sala de boeuf, în timp ce Mario Fresh și tatăl lui treceau pe acolo, într-un fel de inspecție. „S-au suflecat, păzea”, a scris Mario, cu umor, în dreptul imaginii în care apar mama și iubita lui, la masa din bucătărie. Masa festivă a arătat superb, la fel de colorată ca masa de Paște pregătită de Andreea Esca, la București, pentru familia ei.

Anul acesta, Alexia Eram a dezmințit zvonurile unei nunți cu Mario Fresh. „Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice”, spunea Alexia Eram, invitată la podcastul „Baddasmom”, realizat de Giulia Huidu, și ea fostă participantă la „America Express”.

Alexia Eram a apărut în Vogue Franța

Iepurașul de Paște a venit cu o surpriză de proporții pentru fiica Andreei Esca. Alexia Eram și-a câștigat un loc fruntaș în gașca influencerilor din România, și nu numai, așa că este invitată la cele mai importante evenimente organizate de branduri importante. Recent a fost la Paris, la invitația Vichy, alături de Adela Popescu, Laura Giurcanu, Dana Rogoz și alte fete din industrie, iar prezența ei acolo a fost menționată, cu tot cu poză, și în prestigioasa publicație Vogue Franța. Andreea Esca a făcut un printscreen și s-a lăudat, pe Instagram, cu fiica ei.