20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Alina Sorescu, victorie în instanță! Ce se întâmplă cu cele două fiice pe care le are cu Alex Ciucu

Must Read

Alina Sorescu, victorie în instanță! Fosta parteneră a lui Alex Ciucu a primit un anunț important din partea instanței de judecată. Mai cu seamă, vestea este legată de cele două fiice pe care le are cu designerul vestimentar. A fost suspendat programul de vizită. Iată detaliile mai jos, în articol.

În luna martie, Alina Sorescu afla decizia din partea instanței care avea să îi provoace neliniște. În data de 18 martie, intrase în vigoare hotărârea instanței legată de modul în care se împarte timpul celor două fetițe pe care le are cu Alex Ciucu. Practic, atunci, instanța a hotărât să se aplice regula de o săptămână cu o săptămână – adică fetițele stăteau 7 zile la mamă, iar alte 7 zile la tată. A fost un moment delicat, așa cum Alina Sorescu a declarat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO

Alina Sorescu, victorie în instanță! A anunțat că programul de vizită a fost suspendat
Artista a mărturisit, în cadrul unei postări pe internet, că programul de vizită a fost suspendat. În programul respectiv se impunea ca fetițele să petreacă o săptămână cu mama, iar cealaltă săptămână cu tatăl lor. A fost impus în luna martie, în urma unei hotărâri judecătorești, la Judecătoria Buftea.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronuntață în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate”, a scris artista pe Instagram.

„Copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată”
De altfel, cântăreața mărturisește faptul că cei mici au nevoie de toate aspectele frumoase ale vieții, chiar și în condițiile în care părinții se despart.

„Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, este mesajul scris de Alina Sorescu.