Bărbat prins de soție cu amanta în mașină, după un accident rutier. Femeia i-a luat la bătaie în fața polițiștilor

  0
  102

  Scandal monstru, seara trecută, într-o intersecţie din Cluj-Napoca, după ce, în urma unui accident rutier, o femeie şi-a prins soţul cu amanta în maşină.

  Infidelitatea unui bărbat a ieşit la iveală, aseară, în urma unui accident rutier în Cluj-Napoca, pe strada Fabricii. Soţia a venit la locul accidentului şi şi-a prins omul cu amanta, moment în care a s-a declanşat nebunia.

  Cum nu a putut să-i ceară socoteală presupusei amante, pentru că tânăra, rănită în accident, era în ambulanţă, soţia s-a războit cu mama acesteia, pe care a sărit cu pumnii şi picioarele.

  “Ce căuta vagaboanda în maşină? Dar ce căuta el cu ea? A dus amanta la concert? Ce concert?”, se aude femeia strigând nervoasă pe stradă.

  Într-un final, poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele şi să facă cercetarea la faţa locului.

  Au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar soţia a fost amendată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

  ISU Cluj a anunţat că accidentul nu s-a soldat cu raniti grav.

  “Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranta locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extragă persoanele din autoturisme”, a precizat purtatorul de cuvant ISU Cluj, la puține minute dupa producerea accidentului.