In fimuletul de mai jos puteti vedea unele dintre cele mai emotionante imagini, deorece nimic nu este mai emotionat sa vezi cum viata unui animal este salvata. Totul a inceput cand asociatia „Hope For Paws” a primit un apel de urgenta in care erau informati ca o catelusa fara stapan, care nici nu putea sa vada, si-a gasit adapost printre gunoaie. Ajungand la locul indicat in urma apelului, voluntarii asociatiei „Hope For Paws” au reusit sa o gaseasca pe catelusa. Aceasta se afla intr-o stare foarte deplorabila, iar faptul ca nu putea vedea era un lucru si mai grav. In plus, catelusa era foarte infometata si foarte murdara. Audrey, una dintre voluntarele asociatiei s-a apropiat de catelusa si cu multe mangaieri si vorbe frumoase a reusit sa o ia din acel loc. Cei de la asociatie i-au pus numele Fiona.

Catelusa a fost dusa la adapostul asociatiei unde a fost ingrijita si spalata, dupa care a fost supusa la o interventie chirurgicala la nivelul ochiilor. In urma acestei interventii chirurgicale Dr. Michael Chang a reusit sa ii recupereze un singur ochi, insa catelusa reuseste sa vada tot ce se afla in jurul ei.

Astfel, viata unui animal a fost salvata. Acest gest este unul dintre cele mai nobile, deorece nimic nu este mai placut sa sti ca ai putut salva o viata. Viata unui animal poate fi salvata fara prea mult efort, de aceea daca aveti sansa de a salva viata unui animal sa faceti acest lucru fara nicio retinere.

Dupa ce Fiona si-a recuperat vederea, aceasta a fost adoptata de familia Michele şi Chris Gentry. Acestia i-au asigurat un camin primitor si o ingrijeste in cel mai iubit si respectat mod.

Fara asociatia „Hope For Paws”, Fiona nu si-ar fi putut recupera vederea si chiar, aceasta ar fi putut muri printre gunoaie, de aceea aceasta asociatie trebuie rasplatita si ajutata pentru a mai putea salva si vietile altor animale aflate in primejdie.

 

Facebook Comments Box

Comments are closed.