20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Aceste trei gimnaste micute au uimit publicul prin reprezentarea lor

Must Read

Gimnastica a fost tot timpul un sport elitist, este genul de sport extrem de greu de realizat, care necesita un grad sporit de munca, atentie si talent insa este un adevarat spectacol de privit. Pentru publicul de acasa, gimnastica fie individuala sau de perechi este cu adevarat un show special. Insa nu ati vazut tot ce se putea vedea in cadrul acestui sport gratios si plin de ritm, prestatia fantastica a acestor trei ucrainience va va impresiona cu siguranta. Nu ati vazut gimnastica mai precisa si executat mai bine decat prestatia acestor trei mici gimnaste. Prin tehnica si exercitiile folosite, va puteti imagina cat de mult a evoluat gimnastica in ultimele decenii, cat de mare este gradul de complexitate si cat de multa munca este depusa in spatele unei reprezentari reusite.

La campionatul Mondial de gimnastica de la Wroclaw in Polonia, Ucraina a fost reprezentata de Luliia Odintsova, Nataliya Vinnyk si Kateryna Kalyta. Acestea au avut o prestatie excelenta, plina de sensibilitate, agilitate, tact si acuratete. Publicul a fost de-a dreptul uimit de cele trei mici gimnaste care au executat la perfectie fiecare miscare din program. Elementele acrobatice s-au impletit cu cele artistice intr-un spectacol de exceptie.

Atat publicul cat si juriul au fost placut impresionati de siguranta gesturilor si exercitiilor celor trei. Juriul le-a raspaltit prin note mari iar publicul prin aplauze si ovatii. Acestea au introdus in cadrul exercitiilor claside de gimnastica anumite piramide care sunt foarte greu de realizat si care au fost un exemplu vehement al talentului si muncii depuse.

Calitatea prestatiei lor le-a asigurat locul trei dupa Rusia si Marea Britanie desi meritau mai mult. Cand le privesti, realizezi ca este putin probabil sa ai un exercitiu mai bine pus la punct si mai bine prezentat decat acesta. Pentru munca depusa ele merita aplauzele si felicitarile noastre.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Q5L4MT8LdOQ&w=560&h=315]