17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Aceasta aparitie a facut senzatie la recitalul fiicei sale

Must Read

Aceasta aparitie a facut furori la recitalul televizat al fiicei sale. De multe ori dorim sa facem lucruri dar le amanam insa cum ar fi daca am putea sa incepem chiar de astazi sa facem ceea ce ne place si ce ne pasioneaza. Parintii fac totul pentru copiii lor penmtru ca sunt cele mai dragi persoane din lume si pentru ca acestia nu vor fi copii pentru totdeauna si nu isi vor pastra acea inocenta, de aceea orice moment conteaza. Fericirea lor ii face si pe parinti sa fie multumiti. In videoclipul de mai jos, tatal si fiica au mers impreuna la la un interviu la o firma de casting pentru a vorbi despre lucurile care se petrec in sanul unei familii adevarate iar aceasta aparitie a surprins pe toata lumea.

Familia din videoclip este una numeroasa compusa din cinci membri, parintii si cei trei copii, Matthew fratele cel mai mare de 16 ani, William care are 13 ani si sora mai mica pe nume Lauren care are 10 anisori. Cand vorbim de o familie mare trebuie sa luam in calcul greutatile care sunt mai mari insa acestea ii fac pe membri sa fie mult mai apropiati. Paintii muncesc din greu sa ii intretina dar si sa aiba suficient timp petrecut cu ei. Acestia uneori se gandesc cu nostalgie la trecut si vad cum timpul trece repede iar ai lor copii nu mai sunt de mult micuti. In curand acestia vor pleca la universitati si partea frumoasa a copilariei va ramane doar in amintire.

Tatal lui Lauren este foarte emotionat cand vorbeste despre fetita lui care acum are doar 10 ani dar in curand va trece de copilarie si se va maturiza. Lauren are o mare pasiune si anume dansul. Aceasta s-a ocupat de dans inca de la varsta de 4 ani si nu isi concepe viata fara aceasta mare pasiune a ei. De aceea Lauren se pregateste pentru un recital de dans iar aceasta aparitie a fost de-a dreptul neasteptata. Tatal a intarziat la recital insa a anuntat ca pana la urma poate ajunge siacesta nu vine oricum ci vine cu o surpriza.

Cand luminile se sting Lauren dedica dansul parintilor sai si de dupa cortina apare tatal pentru a dansa cu ea. Aceasta aparitie i-a emotionat pana la lacrimi deoarece cel mai mare vis a lui Lauren era sa dansesze cu tatal sau. Emotiile au atins cote maxime si membrii familiei nu s-au putut opri din lacrimi de bucurie tot timpul recitalului.