26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Cu totii au ramas uimiti cand au vazut cat de bine poate dansa

Must Read

Au ramas uimiti cat de bine poate dansa desi l-au descurajat din cauza greutatii sale. Daca ne punem mintea la contributie si vointa atunci cu siguranta vom ajunge sa infaptuim chiar si lucrurile care ni se par foarte greu de realizat. Din nefericire noi ajungem sa judecam oamenii mult prea simplu in functide de cum arata l o prima vedere. Primele impresii sunt uneori gresite si este indicat sa nu ajungem sa etichetam o persoana dupa prima intalnire. Aparentele insala iar acest lucru l-au simtit pe pielea lor invitatii de la acest eveniment care au ramas uimiti cat de bine poate dansa un barbat pe care il considerau supraponderal.

Aoniken Quiroga primeste dese ori critica pentru modul in care arata si multi nu ar considera niciodata ca acest om cu o constitutie rotunda ar putea fi un dansator profesionist. Acesta i-a impresionat pe spectatori prin prestatia pe care a avut o alaturi de partenera sa de dansa.

Aoniken paseste sigur de sine pe ringul de dans insa spectatorii il priveau cu scepticism datorita greutatii sale. Dupa ce a inceput sa faca primii pasi spectatorii au ramas uimiti de dexteritatea si talentul acestuia. Dansul lui i-a lasat pe spectatori masca, acestia au inceput sa il aprecieze si mai mult datorita faptului ca si-a urmat pasiunea chiar daca fizicul nu parea sa il ajute. Insa Aoniken a perseverat, s-a tinut de ceea ce ii place pana cand a reusit sa danseze ca un profesionist. In timpul dansului miscarile de coregrafie s-au potrivit perfect cu cele ale partenerei sale iar fiecare pas facut avea un aer de eleganta si unicitate. Desi este supraponderal acesta a tinut pasul cu partenera sa tot timpul dansului. Spectatorii au ramas uimiti privind cat de bine se potriveste coregrafia atat la Aoniken cat si la Alejandra Mantinan.