18.2 C
Iași
luni, mai 6, 2024

Antoneta Galeș face echipă cu fiica sa, Ada Galeș, la America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Must Read

Antoneta Galeș face echipă cu fiica sa, Ada, la America Express. Mama și fiica se vor lupta cu alte 8 echipe pentru Amuleta Supremă în valoare de 30.000 de euro. Drumul Soarelui îi va purta în acest sezon pe cei 18 concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina.

Antoneta Galeș are 52 de ani și s-a născut la Brașov. Mama Adei Galeș este scriitoare, specialist în resurse umane, trainer și coach și consultant.

De asemenea, Antoneta Galeș este licențiată în proiectare și producție de mobilier din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Ulterior, a absolvit diplomă de master în resurse umane, dezvoltare și comunicare din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

De-a lungul carierei sale, Antoneta Galeș a condus un departament de resurse umane într-o corporație, a fondat o companie care se ocupă cu training, coaching și ateliere în domeniul fericirii și a urmat mai multe cursuri de formare în domeniu. Mai mult decât atât, Antoneta Galeș este autoarea unei cărți de dezvoltare personală intitulară ”Caietul fericirii”. De asemenea, scrie romane polițiste sub pseudonimul Tony Mott.

Ada și Antoneta Galeș sunt mai degrabă bune prietene decât mamă și fiică, iar Ada are numai cuvinte de laudă pentru mama sa. ”Dincolo de mamă și fiică, suntem bune prietene, ne admirăm și ne susținem reciproc, provocându-ne deseori pentru a descoperi lucruri interesante. Mama a citit enorm. O vedeam cu o carte în mână de fiecare dată când avea puțin timp liber. Cititul este o moștenire”, a mărturisit Ada Galeș.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Iuliana Pepene face parte din aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Citește și: Ada Galeș face echipă cu mama sa, Antoaneta, la America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

 

Pe lângă toate cele menționate mai sus, scriitoarea este și antreprenoare în cadrul unui atelier de produse de beauty artizanale.

„ Consider că fiecare are dreptul de a-și alege definiția FERICIRII și cred că tocmai aici este provocarea. Dacă alegem să credem că fericire înseamnă bucurie sau euforie continuă, ne prindem singuri în capcană.

După mine, fericirea înseamnă înțelepciunea de a trăi, capacitatea de a fi mulțumiți cu viața noastră, starea de bine și de satisfacție. E un fel de împlinire, de liniște și de echilibru .”, a scris Antoneta Galeș pe blogul său personal.
Pe lângă pasiunea pentru scriitură, Antoneta Galeș este foarte pasionată și de citit, lucru pe care l-a moștenit de la mama sa, conform afirmațiilor sale.

„ .”, a declarant Antoneta Galeș în cadrul unui articol.

 

„ Suntem de vârste diferite și avem provocări diferite, discuțiile între noi sunt «la cald», dezbatem concepte sau povestim despre provocări. Sunt perspective foarte diferite, fiecare vârstă are înțelepciunea ei .”, a declarat Ada Galeș în cadrul unui interviu despre fiicele sale.