22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Minunat! Cinci gimnaste ofera o reprezentatie fara cusur!

Must Read

Cinci sportive deosebit de talentate ne-au oferit o reprezentatie fara cusur in cadrul unei competitii de gimnastica ritmica. Pentru ca aceste cinci gimnaste depun foarte mult efort si impreuna formeaza o echipa indestructibila, rezultatul este unul uimitor. 

In filmuletul de mai jos puteti vedea o reprezentatie fara cusur din partea celor cinci gimnaste din Spania. Ele reusesc sa impresioneze inca din primele momente in care pasesc pe suprafata special amenajata. Tinuta lor este cu adevarat impecabila, iar vestimentatia sclipitoare reuseste sa atraga privirile tuturor celor din jur. Aceasta reprezentatie fara cusur este data prin sincronul remarcabil pe care cele cinci sportive atat de talentate il reusesc. In mana fiecarei sportive sa afla cate o minge roz, minge pe care o manevreaza cu multa abilitate, fapt ce conduce la un rezultat spectaculos.

Legatura puternica dintre cele cinci sportive se vede perfect in aceasta reprezentatie fara cusur. Publicul este uimit de aceste tinere sportive si le recompenseaza cu multe aplauze. Aceste gimnaste reusesc sa impresioneze si prin flexibilitatea lor impresionanta, dar si prin dificultatea miscarilor de gimnastica rittmica pe care le executa cu atata profesionalism. 

Urmarind filmuletul de mai jos, gimnastele iti dau impresia ca plutesc, deorece gratia lor conduc la un rezultat atat de spectaculos. Acesata reprezentatie fara cusur a celor cinci gimnaste ale Spaniei au primit note pe masura asteptarilor. Astfel, echipa Spaniei a obtinut 26.900 de puncte, dintre care pentru dificultate a primit 9.000 de puncte, pentru executie artistica 9.000 de puncte, iar pentry executie tehnica 8.900 de puncte. Nu este de mirare ca dupa un asemenea punctaj acordat celor cinci sportive atat de talentate, acestea s-au clasat in varful clasamentului, reusind sa ocupe minunatul loc intai.

Aceste sportive merita apreciate si respectate pentru tot efortul pe care il depun zi de zi si nu ne ramane decat sa le uram mult succes in competitiile viitoare.