16.9 C
Iași
vineri, mai 17, 2024

El e românul care are 16 copii cu două surori: „Zece copii sunt cu Mariana, iar șase cu Nicoleta”. Tribul lui George Chirilă se destramă, cultul e pe cale de dispariție

Must Read

George Chirilă are o poveste incredibilă, parcă scoasă din documentarele despre Charles Manson. Bărbatul locuiește izolat, într-o fermă din apropierea orașului Iași, alături de cele două soții și cei 16 copii. Povestea devine cu atât mai interesantă atunci când aflăm faptul că femeile sunt surori. Viața lor a luat o turnură cu totul neașteptată.

George Chirilă este bărbatul care, în anul 2023, trăiește o viață cu totul atipică, una extrem de asemănătoare cu cea a cultelor și sectelor din anii 80′. Bărbatul este căsătorit cu două femei, cu care are nu mai puțin de 16 copii. Acolo, la ferma din apropierea orașului Iași, George Chirilă a creat un univers cu totul rupt de realitatea celorlalți. Povesteaa devine și mai intensă atunci când aflăm faptul ce cele două neveste ale bărbatului sunt, de fapt, surori.

George Chirilă trăiește într-o lume cu totul diferită de cea cunoscută de noi, bazată pe o serie de reguli impuse de el, iar cei 16 copii au fost crescuți în același spirit. Totuși, acum, lumea „de poveste” pare că începe ușor ușor să se destrame. Cu toate că pâna acum, Chirilă și-a format un trib, ai cărui membri să nu-i iasă din cuvânt, ghidându-se cu sfințenie după convențiile impuse de capul familiei, lucrurile încep să se schimbe.

Tinerii din „tribul Chirilă” au crescut, iar dorința de a descoperi cum este lumea reală a început să prindă rădăcini în mințile și sufletele lor. Bărbatul și-ar fi dorit ca toți copiii să îi rămână alături, în tribul izolat de lume, însă realitatea l-a izbit.

,,Au plecat 5 de-o dată și au rămas descoperite anumite sectoare. Când copilul se răzvrătește, părintele nu are cu ce compensa.”, a mărturisit George Chirilă, pentru reporterii de la ,,Asta-i România”.

Cu toate că, într-un final, George Chirilă a fost de acord cu plecările unora dintre ei, bărbatul a pretins anumite lucruri de la fiii rătăciți, prin intermediul cărora aceștia să nu uite de unde au plecat, păstrând legătura cu pământul.

,,Trei zile pe săptămână vei veni și te vei înțărăni, vei rămâne în contactul cu gospodăria, în care tu poți să-ți faci fermă voința ta.(…) La oraș ești într-un iureș.”, a fost convenția dintre tată și una din fiicele lui mari.

După plecarea acesteia, și alții dintre cei 16 copii au părăsit universul creat de Chirilă, o altă fiică de a sa și doi băieți, care susțineau gospodăria cot la cot cu tatăl lor.

În lumea clădită de George Chirilă există o viziune diferită despre viață. Conform spuselor acestuia, secretul constă în muncă. De asemenea, teoriile după care se ghidează au la bază diverse cunoștințe, pe care le-a dobândit fie din cărți, fie din pelerinajele pe care le-a întreprins singur, în locuri pusti. Referitor la cei ce condamnă modul de viață după care trăiesc bărbatului și familia sa, acesta preferă să se izoleze de respectivele judecăți.

,,Nu-mi pierd timpul cu ei, la așa ceva trebuie să dai ignor.”, a spus George Chirilă, potrivit sursei citate.