19.3 C
Iași
vineri, mai 17, 2024

Răzvan Fodor a apărut plin de vânătăi și bătut bine! După multe îngrijorări, misterul a fost elucidat

Must Read

Pe data de 20 septembrie, Răzvan Fodor și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie în care pare că are capul spart. Artistul i-a anunțat că este vorba despre o filmare. Se pare că pregătește un nou proiect!

Actorul urmează să aibă noi apariții TV, la Antena 1. La același post, soția sa, Irina Fodor, este prezentatoare atât la America Express, cât și la Chefi la cuțite, după ce Gina Pistol și-a anunțat retragerea.

O carieră impresionantă pentru Răzvan Fodor

Răzvan Fodor este cunoscut în România pentru cariera sa de cântăreț și actor. Artistul se poate lăuda cu mai bine de două decenii sub lumina reflectoarelor, dar și cu o relație de mai bine de 15 ani, alături de prezentatoarea TV Irina Fodor. Fiind de atât de multă vreme cu vedeta de la Antena 1, puțini sunt cei care își mai aduc aminte ce relații a avut înainte de căsătorie.

La începutul anilor 2000, Răzvan Fodor și-a făcut debutul în lumea artistică, în formația Krypton. În aceeași perioadă, a ajuns să fie cunoscut și ca actor, fiind co-protagonist în serialul de succes Păcatele Evei (2005), Daria, iubirea mea (2006), Inimă de țigan (2008), Îngerașii (2008), Aniela (2009), Iubire și onoare (2010), Pariu cu viața (2012) și, din 2021, în Adela.

În decursul anilor, Răzvan Fodor nu a scos doar o discografie impresionantă și a jucat în o mulțime de telenovele și seriale românești, ci a și câștigat sezonul 3 din Asia Express, a apărut la Burlacul și Splash! Vedete la apă.

Pe plan personal, artistul are o relație de mai bine de 15 ani cu Irina Fodor, cu care s-a și căsătorit acum 12 ani. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Diana, în vârstă de 12 ani. În urmă cu un an, a spus și care este secretul prin care o ține aproape și fericită pe prezentatoarea de la America Express și Chefi la cuțite.