21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Iata o varianta originala de a interpreta Hotel California

Must Read

Hotel California este una dintre cele mai cunoscute piese de clasic rock. Aceasta este reprezentativa pentru o anumita generatie, de aceea aceast cantec a fost interpretat de mii de ori in multiple variante. Muzica este o placere si o adevarata incantare pentru toti, ea ne face viata mai frumoasa si da sens anumitor momente. Aceasta forma artistica are rol de relaxare dar si de a ne distra. Varianta aceasta a piesei Hotel California este interpretata de o trupa de muzicieni talentati denumita Cubanos. Acestia reusesc sa creeze melodii intregi folosindu-si doar puterea vocilor lor.

Daca nu ati avea videoclipul si imaginile ati putea crede ca aceasta piesa este realizata in intregime de catre o trupa cu instrumente insa acesti cantareti se folosesc doar de vocile lor pentru a canta Hotel California. Piesa compusa si cantata de the Eagles are parte de un nou cover realizat intr-un mod unic, doar voce fara nici un instrument. Vocile realizeaza intreaga orchestratie si este de-a dreptul impresionant cum cei care se ocupa de instrumental se integreaza cu vocea solistului.

In functie de miscarile lor si de partea de melodie pe care o interpreteaza ne putem da seama pe care instument il imita fiecare. Miscarea scenica este inca o modalitate de a incanta publicul. Toate instumentele care se aud in piesa Hotel California sunt realizate vocal de catre cataretii talentati. Unul dintre ei a imitat chiar si solo-ul de chitara.

Talentul si virtuozitatea lor muzicala pot fi cel mai bine observate atunci cand se suprapun vocile care se ocupa de imitat percutie cu cele care se ocupa de chitara. Aceasta reprezentatie este una realizata prin multa munca, talent si dedicare. Fiecare membru merita apreciat si admirat pentru calitatile sale. Reprezentarea unica a piesei Hotel California i-a ajutat pe membrii Cubanos sa castige popularitate.