22.2 C
Iași
marți, aprilie 30, 2024

«Unde este tumora? Ce ai făcut cu ea?»

Must Read

Cunoscuta actriță Anca Sigartău a povestit într-o emisiune TV cum a învins cancerul și care a fost lucrul care a scăpat-o de teribila boală. La acea vreme, vedeta avea doar doi copii, pe Sonia și

Teodor, care erau destul de mici. Doctorii au rămas fără cuvinte când Anca Sigartău a revenit la control și nu mai avea tumora.

Cu mai mulți ani în urmă, Anca Sigartău a fost diagnosticată cu cancer. Pe atunci, copiii actriței, Sonia și Teodor, aveau 4 și, respectiv, 2 ani. În vara anului trecut, Anca a spus cum crede ea că s-a vindecat.

Anca Sigartău a învins cancerul
Anca Sigartău, în vârstă de 54 de ani, a reușit să se vindece de teribila maladie după ce a fost diagnosticată și chiar a crezut că nu mai are scăpare. Artista a dorit să împărtășească și cu ceilalți

modul în care a reușit să treacă peste acest moment de cumpănă. De curând, actrița a mărturisit faptul că postul a ajutat-o să scape de tumora pe care o avea.

„Adevărul e că nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul, soțul ei era medic la Fundeni, și ea a zis că trebuie să îl fac, că nu e de glumit, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic. Nu mi s-a spus direct.

După aceea, am ajuns în spital și am făcut acel tratament. În momentul în care am cerut să plec din spital, medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec, pentru că este o tumoră care se dezvoltă. A crescut opt centimetri în trei săptămâni pe citostatice. Nu era normal”, a povestit Anca Sigartău, într-o emisiune TV.