15.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Maria Andria dezvăluie greșeala care a provocat un stop cardio-respirator în timpul unei intervenții chirurgicale

Must Read

Maria Andria dezvăluie greșeala care a provocat un stop cardio-respirator în timpul unei intervenții chirurgicale

Maria Andria, cunoscută artistă, a trecut prin una dintre cele mai dramatice experiențe din viața sa în urmă cu câteva săptămâni, când a suferit un stop cardio-respirator în timpul unei intervenții chirurgicale.

Recent, ea a făcut publice detalii despre ceea ce s-a întâmplat înainte de operație și despre greșeala care aproape i-a costat viața.

Operația la care a apelat artista avea ca scop eliminarea celulitei, dar lucrurile nu s-au desfășurat așa cum și-ar fi dorit.

Un incident nefericit a avut loc din cauza unei substanțe care a ajuns în organismul său în timpul intervenției, declanșând un stop cardio-respirator. Cu toate acestea, medicii au reușit să intervină prompt și să o salveze.

Maria Andria a dezvăluit că nu a respectat cu strictețe indicațiile medicilor înainte de operație, ceea ce ar putea să fi contribuit la incident. „Atunci când intri într-o operație, medicul îți spune să nu fumezi, să nu bei, să nu mănânci niște chestii.

Eu, din păcate, de câte ori mă duc la operație, pentru că mă gândeam că o să mor, măcar să mănânc ce vreau. M-am dus mâncată și mi-e foarte greu să nu fumez, să fiu sinceră și am fumat, ceea ce nu trebuia. Eu le-am zis că am fumat înainte,” a mărturisit Maria Andria în cadrul unei emisiuni TV.

După această experiență traumatică, Maria Andria și partenerul ei de viață au călătorit în Israel. Artista s-a rugat pentru a face copii și a mulțumit pentru faptul că a scăpat cu viață.

Cu toate acestea, se pare că și acolo a întâmpinat dificultăți, iar evenimentele continuă să o pună la încercare.