19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Fiica lor, Cristel Carrisi, a adus pe lume o fetiță

Must Read

Al Bano și Romina Power, din nou bunici: Fiica lor, Cristel Carrisi, a adus pe lume a treia fetiță

Al Bano și Romina Power, unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri din lumea muzicii internaționale, trăiesc o nouă bucurie în familie.

Celebrul cântăreț Al Bano a făcut un anunț inedit în timpul unei emisiuni TV, dezvăluind că fiica lor, Cristel Carrisi (35 de ani), a devenit mamă pentru a treia oară.

Nepotica proaspăt venită pe lume poartă numele de Rio Ines. Al Bano a transmis vestea cu o notă de emoție și fericire în timpul apariției sale la televiziune, mărturisind: „Sunt foarte fericit, am devenit bunic pentru a treia oară! Copilul se numește Rio Ines, este sănătoasă și este alături de mama și de tatăl ei.”

Cristel Carrisi și soțul ei, David Luksic, formează un cuplu din anul 2012 și au celebrat căsătoria în anul 2016, în Salento.

Cei doi mai au deja două fetițe adorabile: prima a primit numele Kay Turone, în onoarea bunicii maternelle a Cristel, în timp ce a doua fetiță a fost botezată Cassia Ylenia, în memoria surorii sale care a dispărut tragic.

Tragedia din trecut a familiei Carrisi este legată de dispariția misterioasă a fiicei lor, Ylenia Carrisi, în urmă cu 26 de ani, în timp ce aceasta se afla în Statele Unite ale Americii.

Ultima dată, Ylenia a fost văzută în orașul New Orleans, pe 6 ianuarie 1994.

Recent, autoritățile din SUA au început o anchetă pentru a stabili dacă o femeie necunoscută, care a fost victimă a unui accident rutier în Florida acum 26 de ani, ar putea fi fiica dispărută a celebrelor vedete.

Carabinierii italieni i-au cerut lui Al Bano să furnizeze o probă de salivă pentru a compara ADN-ul său cu cel al victimei.

Potrivit ziarului La Stampa, victima este o femeie în jurul vârstei de 22 de ani – vârsta la care Ylenia a dispărut – și cadavrul ei a fost descoperit într-o benzinărie din Holt, Florida, la data de 15 septembrie 1994.

Se bănuiește că aceasta a fost ucisă de către Keith Hunter Jesperson, cunoscut ca „Happy Face Killer” (Ucigașul Chipului Vesel), un criminal în serie condamnat pentru 8 crime însoțite de viol.

„Criminalul Chipului Vesel” a devenit celebru pentru că trimitea scrisori presei și poliției în care mărturisea crimele sale și semna cu un chip zâmbitor. A recunoscut că a comis 160 de omoruri, deși doar 8 dintre ele au putut fi dovedite în instanță.