10.3 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

Iulian Postelnicu a fost dat afară din Las Fierbinți! “Am fost suficient de tâmpit”

Must Read

Un cunoscut interpret din „Las Fierbinți”, care a părăsit serialul după primul sezon, își exprimă regretul pentru această decizie. Iulian Postelnicu, care l-a adus la viață pe profesorul Doru în acest serial, admite acum că la acea vreme nu a făcut alegerea cea mai înțeleaptă.

Exclus din „Las Fierbinți”, Iulian Postelnicu! Iulian Postelnicu, interpretul profesorului Doru din primul sezon al „Las Fierbinți”, mărturisește regretul său profund pentru faptul că a fost constrâns să părăsească serialul. El admite că dacă ar fi optat să rămână în proiect, ar fi avut de câștigat de pe urma reușitei serialului, fiind „acum înstărit”.

Relatând despre acea perioadă, el menționează că a manifestat „o formă de aroganță”. „Am făcut parte din Las Fierbinți, de unde am plecat rapid, din cauza mea, după primul sezon. Regret, da, pentru că acum aș fi fost înstărit… Era o oportunitate excelentă… Regret că am fost atât de neînțelept încât să nu fiu inteligent.

Pentru că nu am reușit să prevăd cum va evolua proiectul în viitor și am început să spun că „Nu este în regulă”, că „Nu este bine”. Nu este vorba de libertate, Dragoș asigură libertate de exprimare. Este vorba de o formă de aroganță pe care am arătat-o”, a afirmat actorul.

Despre aroganța care i-a cauzat pierderea rolului Întrebat dacă încă mai manifestă acea aroganță, Iulian Postelnicu a recunoscut că există momente în care se angajează „în lupte care sunt doar iluzii” și rămâne încrezător în propriile convingeri, chiar dacă acestea nu sunt în avantajul său sau al proiectului la care participă.

„Nu știu, lăsați oamenii să spună. Sper că nu… Dar mi se întâmplă să mă angajez în lupte care sunt doar iluzii și rămân convins de ele. Și acest lucru nu mă ajută nici pe mine și adesea nu ajută nici proiectul. Adică s-a întâmplat să nu ascult ce propun alții sau ce îmi sugerează alții și nu funcționează.

Fiind o chestiune de echipă, această atitudine nu funcționează. Este mult mai util pentru toată lumea să realizezi că tu ești o parte din întregul proces și că trebuie să asculți, să încerci să vezi, să testezi ideea celuilalt.

Și dacă nu funcționează, și celălalt vede. Este mult mai util așa, mai constructiv. Dar am învățat acest lucru în timp, doar ciocnindu-mă”, a mai spus actorul în cadrul podcast-ului FaceOFF.

Cu toate aceste experiențe, Iulian Postelnicu a persistat în a-și dezvolta cariera și a obținut prestigiosul premiu Gopo pentru „Cel mai bun actor în rol principal” pentru filmul „Oameni de treabă”.