11.6 C
Iași
luni, mai 20, 2024

Ce A Găsit Un Bărbat În Factura Energiei Electrice. Acesta A Divorțat De Soția Lui După Ce A Observat Detaliul

Must Read

Un bărbat din Australia a divorțat de soția sa, asta după ce a dat vina pe facturile de energie electrică. Acesta a acuzat campania de electricitate pentru numerele indexului contorului din casă, iar factura bărbatului a ajuns la peste 833 de dolari. Iată care este motivul pentru care bărbatul a divorțat de soția lui!

Acesta a băgat divorț de soția lui
Bryn Lawson, în vârstă de 55 de ani, s-a trezit cu o factură uriașă la energia electrică, însă bărbatul a acuzat campania de electricitate că a folosit greșit numerele, iar factura a ajuns la prețul de 833 de dolari.

Campania de electricitate și-a cerut scuze pentru problemele pe care l-au creat și i-au oferit bărbatul niște compensații, însă această greșeală l-a costat scump pe bărbat, asta pentru că bărbatul și partenera lui de viață au divorțat după o căsnicie de 35 de ani.

Bryn Lawson și soția lui erau căsătoriți de 35 de ani, însă între cei doi au fost mai multe momente tensionate din cauza facturilor de energie electrică, asta pentru că bărbatul îi reproșa soției sale că ține luminile mereu aprinse, iar ăsta era motivul pentru care facturile de energie electrică erau destul de mari

Bărbatul și soția lui s-au despărțit
Din cauza certurilor care au apărut în relația celor doi, soția lui a decis să părăsească locuința conjugală, așa că l-a lăsat pe australian singur în casă, însă facturile de energie electrică au rămas neschimbate și variat între 625-833 de dolari.

După ce soția lui l-a părăsit bărbatul a decis să facă economie, motiv pentru care nu a mai aprins centrala și a decis să tremure de frig în propria casă pentru a nu mai plăti sume mari de bani la factura electrică. Australianul își dorește să întrerupă de tot curentul și vre să-și monteze panouri solare.