8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Uimitor! Un spectacol plin de frumusete si dinamism!

Must Read

In filmuletul de mai jos puteti vedea un spectacol plin de frumusete si dinamism. In timpul unei nunti un grup de tineri bulgari ofera un spectacol de neuitat celor din jur.

Dansurile populare intotdeauna vor fi cel mai bine vazute, deorece acestea reusesc sa aduca un plus de energie si de buna dispozitie. Bucuria pe care tinerii din imagini o arata este una incredibila, deorece acestia reusesc sa le ofere invitatilor de la o nunta din Vrata, Bulgaria un moment cu totul si cu totul special.

Tinerii din imagini cunosc la perfectie dansurile populare fiind adevarati profesionisti in ale dansului, de aceea acestia reusesc sa ii lase cu gura cascata pe ceilalti invitati. La inceputul momentului tinerii se strang in cerc, pentru ca apoi grupul initial  de dansatori sa se desparta in mai multe grupuri mici. Fundalul sonor aduce un plus de veselie si de amuzament, iar mimica fetelor lor exprima intr-un mod foarte cert pasiunea si daruirea pe care o au pentru dans.

Dansatorii din imagini ofera un spectacol plin de frumusete si dinamism si prin sincronizarea perfecta pe care o reusesc, dar si prin originalitatea pasilor pe care acestia ii realizeaza. Deoarece efortul pe care acesti tineri il fac este unul deosebit de mare, dansatorii dau si semne de oboseala, insa datorita pasiunii foarte mari pe care o au pentru dans, ei nu se opresc nicio clipa sa faca ceea ce le place cel mai mult. Acest lucru arata ca ei au o conditie fizica de invidiat. Aprecierile si felicitarile celor din jur nu intarzie sa apara, deorece invitatii ii aplauda in continuare si ii admira pentru ca le-au oferit un spectacol plin de frumusete si dinamism.

Nu ne ramane decat sa ii felicitam pe acesti tineri dansatori pentru talentul lor si sa le multumim ca ne ofera un spectacol cu totul si cu totul special.