13.5 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

„Independența și liniștea costă mai mult decât luxul”

Must Read

Monica Tatoiu a dezvăluit recent câți bani alocă pentru concediu, ea preferând mai degrabă locurile inedite, decât vacanțe de lux.

Astfel, spune femeia de afaceri, pe ea o costă mai mult decât pe cei care aleg destinații luxoase, de cinci stele. Totodată, Monica Tatoiu a precizat și care este locul în care ar vrea să meargă singură, fără soțul ei.

Nu mai e niciun secret faptul că Monica Tatoiu este o împătimită a călătoriilor prin lume și a vacanțelor în locuri exotice.

Astfel, celebra femeie de afaceri susține că adoră să se plimbe prin lume, mai ales de când a ieșit la pensie.

Cu toate acestea, ea are o regulă de la care nu se abate, și anume faptul că evită vacanțele de lux, all inclusiv. Însă, preferă locurile mai greu accesibile tuturor, dar care oferă priveliști și experiențe de vis.

Monica Tatoiu nu se uită la bani când pleacă în concediu

Monica Tatoiu susține că în vacanțe ea preferă liniștea și anonimatul, în defavoarea luxului. Pentru asta, este dispusă să scoată mai mulți bani din buzunar decât cei care, de obicei, optează pentru all inclusive.

Monica Tatoiu își petrece mult timp în vacanțe, acolo unde își regăsește liniștea și calmul, chiar dacă acest lucru implică să scoată din buzunar sume adesea uriașe.

Vedeta nu preferă luxul neapărat, cât dorește să aibă liniște în concediile sale. Aceste mici bucurii o costă pe Monica Tatoiu minim 5.000 de euro de persoană.

„Ăla care se duce într-o vacanță la 5 stele, all inclusive, cu lux, nu știu ce, plătește mai puțin decât plătesc eu pe o vacanță într-o colibă, care e la «Cuca Măcăii», și trebuie să închiriez mașină.

Vacanțele mele costă, pentru că nu merg cu clasa I, merg cu de alea… stau cu picioarele cum vreau, dar independența și liniștea costă mai mult decât luxul”,a declarat vedeta pentru Antena Stars.

Vrea o vacanță fără soțul ei

După cum a povestit Monica Tatoiu, ea nu merge singură în vacanță, ci, cel mai adesea, împreună cu soțul ei, Victor Tatoiu.

Astfel că sumele plătite pentru a ajunge la destinațiile alese  trec de 10.000 de euro.

Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit și una dintre vacanțele care se află pe lista „to do”, ea dorindu-și să viziteze Polinezia Franceză în viitor.

Va merge însă singură, explicând și de ce a luat această decizie.

„Acum vreau una, dar strâng banii din pensie, pentru că vreau să merg în Polinezia Franceză, dar singură, că Victor nu zboară atât.

Avionul cu cazarea costă 14.000 de euro pentru o lună”, a mai spus Monica Tatoiu.