26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Iti aduci aminte de Lorelai Mosnegutu, castigatoarea Romanii au Talent? Ce s-a ales de ea, dupa ce a castigat marele premiu la ProTV

Must Read

Lorelai Mosnegutu i-a cucerit pe telespectatorii ProTV cu talentul ei, in anul 2017.

A reusit sa depaseasca orice obstacol si sa castige emisiunea Romanii au talent. Multa lume s-a intrebat apoi ce s-a ales de ea si cu ce se mai ocupa acum.
Mama ei adoptiva a facut o serie de declaratii emotionante.

Viorica Parva a anuntat ca Lorelai traieste acum primii fiori ai iubirii. Se pare ca s-a indragostit de un tanar de la un alt liceu.

Cei doi comunica in fiecare zi si tin o legatura stransa. Acest lucru o bucura enorm pe femeia care a avut grija de ea ca de propriul ei copil.

Iti aduci aminte de Lorelai Mosnegutu, castigatoarea Romanii au Talent? Ce s-a ales de ea

“Este indragostita de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajuta reciproc la materii, isi spun reciproc oful si asta ma bucura, ca mama, cand vad ca se inteleg bine.

Fac si Tik-Tok-uri impreuna, se amuza, se distreaza impreuna ei doi, se inteleg bine.

El este un baiat cu bun simt, a fost la un moment dat si cameraman la un clip de-al ei”, a povestit mama adoptiva a lui Lorelai Mosnegutu, pentru Playtech.

“Face in continuare scoala online. Nu ii este greu sa lucreze de acasa, chiar ii este mult mai simplu.

Acum este in clasa a XI a la sectiunea de Canto. Sunt multumita de ea, a scris zece carti, sunt o mama mandra de copilul meu!”, a mai spus Viorica Parva.

Ce a facut cu banii castigati

A primit Golden Buzz din partea Mihaelei Radulescu si a ajuns direct in semifinale. In cele din urma, Lorelai a castigat marele premiu, de 120.000 de euro. Conform Libertatea, ea si-ar fi cumparat un apartament cu doua camere, in zona Popesti-Leordeni.

Este situat la parter si are si o gradina.

A costat, in total, 57.000 de mii de euro. O alta parte din bani a fost donata unei fundatii care ajuta copiii cu probleme. “Mi s-a indeplinit cel mai frumos vis. Abia astept sa petrec Craciunul, sa impodobesc bradul”, a declarat Lorelai Mosnegutu.