20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

A emotionat o lume intreaga dupa ce a cantat pentru a-si omagia cel mai bun prieten!

Must Read

Un tanar a emotionat o lume intreaga dupa ce a cantat pentru a-si omagia cel mai bun prieten. Este vorba de Josh Daniel, un mecanic in varsta de 21 de ani. Acesta a participat la concursul de talente X Factor UK, unde a interpretat piesa „Jealous”, piesa a cantaretului britanic Labrinth. Josh a cantat aceasta melodie cu scopul de a-si omagia cel mai bun prieten care a incetat din viata in urma cu doi ani de zile. Deoarece legatura de prietenie dintre cei doi era una foarte puternica, socul ca prietenul sau cel mai bun nu mai este in viata a fost unul teribil.

Josh Daniel a emotionat o lume intreaga dupa ce a interpretat piesa intitulata „Jealous”. Tanarul de 21 de ani a declarat ca versurile acestei melodii se potrivesc perfect cu starea si gandurile pe care acesta le are atunci cand se gandeste la bunul sau prieten care s-a stins din viata: „Sunt gelos ca este fericit fara mine!”. Josh explica aceste versurile prin faptul ca il doare faptul ca prietenul sau este fericit in ceruri fara el si ca nu poate sa mai fie alaturi de el.

Josh Daniel a emotionat o lume intreaga inca de la primele acorduri, deoarece vocea sa este minunata. In plus, emotia cu care acesta reuseste sa interpreteze aceasta piesa a avut un impact foarte puternic si asupra celui care este supranumit „omul de fier” al acestui concurs, Simon Cowell. Acest tanar a emotionat o lume intreaga prin pasiunea cu care a reusit sa interpreteze aceasta melodie, iar drept rasplata Josh a primit 3 voturi favorabile, necesare pentru a trece in urmatoarea faza a acestui concurs de talente. Cu siguranta, dragostea pe care i-o poarta prietenului sau care nu mai este printre noi l-a ajutat foarte mult in acest moment atat de important pentru el.