17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

„Sa fie obligatoriu! Noi nu stim starea lor…”

Must Read

Dan Negru este suparat pe clasa politica din Romania si cere expertiza psihiatrica pentru politicieni. Celebrul prezentatorul TV a postat un nou mesaj pe retelele sociale, in care propune ca deputatii si senatorii sa fie supusi unor controale.

Dan Negru cere expertiza psihiatrica pentru politicieni.

Prezentatorul Tv a adus in discutie cazul lui Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, care a fost prins cand lua mita. Acesta a explicat ca poate atat el, cat si multi altii sufera de Hybris, o boala veche, care insemna „lipsa de masura” la vechii greci.

„Si daca amaratul ala de la Vaslui, prins cu spaga e bolnav? Si altii ca el! Sindromul Hybris e o afectiune de care ar trebui verificati cei cu functii si putere. Boala e veche. Hybris insemna „lipsa de masura” la vechii greci. Aveau si ei bolnavii lor. Bagati-i pe ai nostri la controale psihologice, altfel mereu vor aparea altii!

Noi nu stim starea de sanatate mintala a celor care ne conduc, nu am vazut niciodata vreun aviz psihologic a lor. Sa fie asta o obligatie!

Socrate, acu’ 2500 de ani, le spunea celor de atunci afectati de sindromul Hybris: ‘Priviti casele si copacii cei mai inalti, pe acestea coboara fulgerul, fiindca Cerul pedepseste intotdeauna lipsa de masura’„, este mesajul postat de Dan Negru, pe retelele sociale.