17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Par două fete obișnuite din Armata Română, însa când încep să cânte…WOW !

Must Read

Doua fete din Armata Romana reusesc sa ne impresioneze prin interpretarea impecabila a unei piese folk. In filmuletul de mai jos puteti vedea cum doua fete din Armata Romana dau clasa multor voci  celebre din Romania. Cele doua tinere imbracate in uniforma ofera colegilor din garnizoana o interpretare live de exceptie.

Cele doua tinere si-au demonstrat talentul. Vocile celor doua fete sunt impecabile, iar una dintre ele demonstreaza ca se descuca si cu chitara. Momentul este si mai special si datorita piesei pe care cele doua tinere o interpreteaza. Este vorba de una dintre cele mai iubite si fredonate melodii folk din toate timpurile si anume de piesa: „Rau ma dor ochii, ma dor”. Aceasta melodie chiar daca este una foarte veche, cele doua fete din Armata Romana au aratat tuturor ca muzica adevarata este inca la cautare si ca melodiile vechi nu vor fi uitate niciodata, deorece acestea sunt printre cele mai frumoase melodii romanesti din toate timpurile.

Chiar daca cu toti stim ca viata in armata nu este deloc simpla, cele doua fete din imagini demontreaza ca au o ambitie iesita din comun si ca atunci cand vine vorba de muzica nicio greutate nu le impiedica sa se lase mai prejos.

Aceste fete trebuie apreciate nu numai datorita faptului ca sunt atat de talentate, ci si pentru ca ele si-au dedicat viata tarii. Ele sunt demne de o recunoastere si o apreciere la nivel national, deorece astfel de oamneni nu ar trebui sa treaca neobservati in fetele noastre. 

Cele doua fete din Armata Romana reusesc o interpretare ireprosabila si demonstreaza ca au doua voci deosebite. Nu ne ramane decat ca le felicitam pentru talentul lor atat de mare, dar si sa le apreciem, sa le respectam si sa le multumim pentru ca ele ne reprezinta si se lupta pentru binele tarii si, implicit, pentru binele nostru.