17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Trei seniori au reusit sa aduca zambetul de buzele tuturor!

Must Read

Este amuzant sa vezi cum trei seniori rusesc sa aduca zambetul de buzele tuturor. In filmuletul de mai jos puteti vedea cum trei senori ne demosntreaza ca nu conteaza ce varsta ai si ca dansul poate fi practicat indiferent de cum arati sau ce varsta ai. Cei trei reusesc sa aduca zambetul de buzele tuturor, deorce este amuzant sa vezi cum trei senori, trecuti de varsta a treia, au intrat pe scena si au facut o reprezentatie de zile mari.

Acestia au dansat cot la cot, reusind sa realizeze o coregrafie care a reusit sa bine dispuna intreg publicul spectator. Inca de la primele miscari ale celor trei, publicul a inceput sa se entuziasmeze, parca preconizand ceea ce urmeaza sa se intample. Mai mare a fost supriza cand de la ritmurile lente de la inceput s-a trecut pe ritmurile  melodie lui  Michael Jacksonsi anume: „Billie Jean”.

Sincronizarea pasilor de dans ale celor trei seniori a fost una perfecta si gratioasa. Chiar daca varsta lor nu mai este una tanara, cei trei senitori au demonstrat tuturor ca nu trebuie marginalizati cand vine vorba de distractie. Inca o data ne este demostrat ca indiferent de varsta pe care o ai sau de felul in care arati, niciodata u este prea tarziu sa iti arati talentul. Cei trei oameni trecuti de varsta a treia au reusit sa aduca zambetul de buzele tuturor si prin dansul lor parca vor sa exprime: ”Dacă mergi, înseamnă că poţi să şi dansezi!”. Atata timp cat ai vointa si iti doresti sa binedispui pe cei din jurul tau, cu siguranta niciodata nu vei da gres. Acest lucru il putem spune si despre cei trei seniori care merita tot respectul si toate felicitarile din lume, pentru ca au reusit sa arate ca dansul este o forma de comunicare atat de placuta.