20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

O eleva a ridicat sala in picioare la un concurs de talente!

Must Read

O eleva a reusit sa ridice sala in picioare la un concurs de talente. Este vorba despre Louisa Johnson, o eleva in varsta de 17 ani care a decis sa participe la binecunoscutul concurs de talente muzicale „X Factor UK”. In urma participarii la acest show de televiziune, Louisa si-a castigat foarte multi fani, deorece talentul sau este unul incredibil.

Louisa a inceput sa cante de la varsta de 6 ani , iar visul ei cel mai mare a fost sa aiba o cariera muzicala de succes. Inca de la primii pasi pe scena X Factor, Louisa a fost complesita de emotii. La un moment dat,  Cherly Cole, membra a juriului X Factor UK, a sfatuit-o sa respire adanc, astfel incat sa mai alunge din emotii.

In momentul in care Louisa a inceput sa cante atat membrii juriului, cat si intreg publicul spectator au ramas muti de uimire. Eleva a dovedit ca are o voce deosebita si o tehnica vocala impecabila. Louisa a decis sa interpreteze melodia „Who’s Loving You”, binecunoscutul hit al regelui muzicii pop, Michael Jackson.

Visul ei cel mai mare era sa ajunga pe scena unui concurs de talente muzicale, iar in momentul in care a inceput sa cante, constienta fiind ca in acel moment visul ei devenea realitate, Louisa a dat tot ce era mai bun din ea. Ea si-a etalat talentul intr-un mod remarcabil, iar felicitarile si aprecierile nu au intarziat sa apara. Membrii juriului acestui concurs de talente au fost atat de placut impresionati de aceasta tanara, incat au supranumit-o un mic superstar. In plus, au rasplatit-o cu cele trei voturi favorabile, necesare pentru a trece intr-o etapa urmatoare.   

Nu ne ramane decat sa o felicitam pe aceasta tanara cantareata si sa ii uram foarte mult succes in cariera muzicala pe care a decis sa o urmeze inca de la o varsta frageda.