18.5 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

La 20 de ani, născusem patru copii. Soțul meu mă bătea și mă forța să facem dragoste întruna. Într-o zi, șeful meu a venit la mine și mi-a pus o întrebare

Must Read

„Mi-am mințit soțul înainte ca mizele să fie mai mari. La 20 de ani, născusem deja patru copii. Am muncit ca îngrijitoare la domiciliu, în timp ce soțul cheltuia banii pe alcool, mă bătea adesea și mă forța să facem dragoste.

Mama mi-a spus că nu-mi pot părăsi soțul și asta părea un lucru normal. Așa că în ciuda durerii și mizeriei, am luat o decizie.

Într-o zi, angajatorul meu m-a întrebat ce aș face dacă aș putea să-mi schimb viața și -am spus că mi-e frică într-un să rămân din nou gravidă. Mi-a sugerat atunci să mă sterilizez și mi-a explicat că operația m-ar putea ajuta. Cu atât am meditat mai mult asupra ideii, cu atât mi s-a părut mai necesară”, a povestit o femeie din India, pentru BBC.

TE POATE INTERESA SI: Imi amintesc prima mea experienta cu un prezervativ… Aveam 16 ani. M-am dus la farmacie sa-mi iau un pachet. In spatele tejghelei, o farmacista tanara, focoasa. Mi-a dat prezervativele si mi-a pus o intrebare care m-a lasat mut…

Imi amintesc prima mea experienta cu un prezervativ… Aveam 16 ani. M-am dus la farmacie sa-mi iau un pachet. In spatele tejghelei, o farmacista tanara, focoasa, o chema Daniela. Mi-a dat prezervativele si mi-a pus ointrebare care m-a lasat mut… Nici nu iti poti imagina ce pateste acest baiat mai departe…

Îmi amintesc de prima mea experienţă cu un prezervativ. Aveam 16 ani. M-am dus la farmacie pentru a cumpăra un pachet de prezervative. În acele zile a fost nevoie de mult curaj pentru a merge într-un magazin şi a cere aşa ceva, deoarece toată lumea din oraș mă cunoștea și nu a existat nici-o îndoială că tânăra, cred că numele ei era Daniela, ştia pentru ce se folosesc.

Ea lucra ca farmacistă în spatele tejghelei și vedea că am fost într-adevăr jenat de întreaga procedură. Mi-a dat pachetul și a întrebat dacă știu cum se foloseşte un prezervativ . Sincer, am răspuns :

– “Nu , nu chiar !”

A desfăcut pachetul, a luat unu și l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat să mă asigur că a fost bine si sigur pus. I se părea că încă o privesc confuz. Deci, s-a uitat în jur in magazin pentru a vedea dacă ar fi fost gol. A fost.

– “Doar un minut”, a spus ea, și m-a condus în partea din spate a magazinului, şi-a descheiat bluza și a îndepărtat -o. Şi-a desfacut sutienul și l-a pus deoparte. “Asta te excita?”

Ei bine, am fost atât de uimit că tot ce am putut face a fost să stau acolo cu gura deschisă şi să dau din cap . Apoi a spus că era timpul să punem prezervativul. Cum eu îl puneam, ea şi-a dat jos fusta şi chiloţeii şi s-a aplecat peste un birou.

– “Ei bine, haide”, a spus ea, “Nu avem prea mult timp.”
Așa că m-am urcat pe ea. A fost atât de minunat că, din păcate, nu am mai putut ține mult și am terminat în câteva momente . S-a uitat la mine cu un pic de încruntare.

– “Ai pus prezervat1vul?” a întrebat ea.

– “Sigur că da!” și i-am arătat degetul meu să vadă.