13.5 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Italia: Bărbat legat de pat de familie ca să nu se sinucidă, mort din cauza legăturilor prea strânse

Must Read

Patru persoane sunt cercetate de poliție pentru moartea lui Antonio Tiziani, un italian în vârstă de 62 de ani, care a murit în casa sa din Zermeghedo, provincia Vicenza, după ce și-a exprimat intenția de a se sinucide.

Ca să nu se arunce pe fereastră, așa cum intenționa să facă, soția, cei doi copii ai bărbatului și o vecină l-au legat de pat cu frânghii și curele, dar probabil legăturile au fost prea strânse și Antonio Tiziani a decedat.

Metodele folosite de aceștia pentru a-l împiedica pe Antonio să-și pună capăt vieții au fost examinate de anchetatori pentru că tocmai acestea ar fi cauzat moartea bărbatului, relatează Il Gazzettino.

Giulia Tiziani (fiica victimei), Maria Denise Tomba (soția) și vecina Stella Marcazzan au ajuns cercetate pentru omor din culpă. Mai gravă este însă acuzația adusă lui Riccardo Tiziani, fiul victimei, care este cercetat pentru ucidere voluntară.

„În primul rând, considerăm că poziția acestuia din urmă ar putea fi în curând catalogată drept omucidere din culpă deoarece nu este clar de ce o persoană ar trebui să zădărnicească o tentativă de sinucidere și apoi să provoace în mod voluntar moartea persoanei pe care tocmai a salvat-o”, a declarat avocatul Francesco Rucco, care împreună cu colegul său, Andrea Balboa, apără familia Tiziani.

Avocații au cerut ca înregistrarea apelului telefonic făcut de membrii familiei la 118, în seara când bărbatul a vrut să se sinucidă, să fie inclusă în documente pentru a demonstra dorința lor de a preveni moartea victimei.

Autopsia va scoate la iveală cu exactitate ce anume a cauzat moartea bărbatului de 62 de ani.