25.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

DJ Lalla, condusă pe ultimul drum

Must Read

Mai mulți colegi de breaslă și familia se pregătesc să o conducă pe ultimul drum pe tânăra artistă, care a fost găsită înecată pe malul mării, pe o plajă din Mamaia. Sora ei geamănă a venit din Marea Britanie pentru înmormântare.

Suntem aici la Cimitirul Municipal din Turda, unde Laura Roșca va fi condusă pe ultimul drum. În acest moment este liniște aici. Slujba va începe la capelă de la ora 14:00 și va dura jumătate de oră, după care cortegiul funerar va porni spre groapa care se poate vedea în imagini.

La înmormântare, pe lângă familie și cei apropiați, vor participa oameni din lumea muzicii, persoane alături de care artista a colaborat, dar a legat și prietenii.

Ieri am vorbit cu câțiva DJ-i și mi-au spus că vor fi prezenți astăzi la Turda, chiar dacă noaptea trecută au avut evenimente în diferite locații din țară și asta a presupus să conducă toată noaptea pentru a ajunge aici.

Seara trecută, la capela, a avut loc priveghiul, la care au participat aproximativ 25 de persoane.

Așadar, astăzi, de la ora 14:00 DJ Lalla este condusă pe ultimul drum, după ce ne-a părăsit mult prea brusc şi mult prea devreme.