14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Film documentar superb despre frumusetile Romaniei!

Must Read

Faptul ca Romania este o tara foarte frumoasa, cu locuri superbe de vizitat este deja cunoscut. Insa, putine locuri sunt valorificate la adevarata sa valoare, multe dintre acestea ramanad necunoscute pentru majoritatea oamenilor.

O veste foarte buna pentru Romania vine de la celebrul producator britanic,  Charlie Ottley. Acesta pregateste al patrulea film documentar despre tara noastra. Acest lucru nu ne poate decat bucura, deorece aceasta este o noua oportunitate pentru Romania de a fi cunoscuta si apreciata la adevarata sa valoare. Cele trei documentare aparute anterior despre tara noastra au aparut intr-un numar record de 120 de tari si au fost traduse in 20 de limbi.

Ceelebrul producator din Marea Britanie a declarat ca este fascinat de tinuturile romanesti, fiind incantat de frumusetile din tara noastra. Chiar daca la inceput, primul sau film documentar despre Romania l-a realizat din fonduri proprii, pentru acest al patrulea film documentar a strans din donatii aproximativ 50.000 de euro.

Charlie Ottley a declarat„M-am îndrăgostit de această ţară, de animalele sălbatice şi de oamenii ei. Oamenii nu înţeleg cu adevărat ce loc minunat este această ţară, România. Vreau să arătăm lumii ce peisaje minunate are România şi ce ţară minunaţă aveţi”. In urma cu doi ani, acesta a declarat:Munţii Carpaţi ar putea deveni curând un Yellowstone al Europei”.

In filmuletul de mai jos puteti vedea unul dintre filmele produse de Charlie Ottley. In curand, va aparea si cel de al patrulea film documntar despre frumusetile Romaniei, film care ne va face mandri de faptul ca traim intr-o tara atat de frumoasa.

Producatorul britanic merita tot respectul si toata admiratia, deorece ceea ce el face pentru tara noastra este un lucru foarte mare. Faptul ca pentru primul sau film documentar realizat in Romania, acesta l-a realizat din resurse proprii, demonstreaza cat de fascinat este de tinuturile noastre.