18.2 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Anunț de ultim moment despre iubitul Elenei Udrea! Povestea de dragoste s-a încheiat

Must Read

Au ieșit la iveală noi informații despre iubitul Elenei Udrea! Înainte de a fi într-o relație cu fostul ministru, Adrian Alexandrov s-a iubit cu o vedetă de la Kanal D.

Așadar, iubitul Elenei Udrea s-a iubit în trecut cu o vedetă de la Kanal D. Este vorba despre Larisa Judele, prezentatoare emisiunii „Viața dincolo de aparențe!”.

Aceasta a devenit cunoscută după ce a fost concurentă în emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Apropiații prezentatoarei au povestit că aceasta l-a iubit enorm pe Adrian Alexandrov și că s-a luptat cu o depresie severă după ce relația s-a încheiat.

Au ieșit la iveală noi informații despre iubitul Elenei Udrea

„Larisa l-a iubit foarte mult pe Adrian Alexandrov, însă din păcate, povestea lor de iubire s-a sfârșit în urmă cu câțiva ani. Au avut o relație frumoasă, petreceau foarte mult timp împreună. Și acum păstrează legătura. Au rămas prieteni și se respectă. Acum este fericită, este fitoterapeut, îi merge foarte bine, deși în urmă cu câțiva ani a fost într-o depresie severă”, au declarat persoane din anturajul Larisei Judele pentru Cancan.

În momentul de față, Adrian Alexandrov este alături de Elena Udrea în cele mai grele momente. Acesta îi oferă toată atenția partenerei sale și fetiței lor, Eva Maria.

Adrian Alexandrov i-a transmis un mesaj Elenei Udrea prin intermediul rețelelor de socializare

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a fost recent într-o vacanță la munte. De aici, el a postat o imagine realizată de o a doua persoană. Iubitul fostului ministru apare făcându-și un selfie sau fotografiind peisajul.

Afaceristul nu a inclus-o în pozele transmise din vacanță și pe fiica lor, Eva Maria. Susținătorii fostului ministru al Turismului par a crede că în acest fel, iubitul lui Udrea încearcă să îi transmită acesteia că este pregătit să își refacă viața, cu sau fără fiica sa în peisaj.

Acest lucru este cu atât mai dureros pentru Elena Udrea, care în ultima perioadă suferă din cauza distanței pe care trebuie să o păstreze față de fiica sa.

Situația cuplului este una dificilă. În prezent, fostul politician se află la Penitenciarul Târgșor după ce, pe 7 aprilie 2022, a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Deși Udrea a încercat să fugă prin Vama Giurgiu, pe data de 16 iunie 2022, a fost predată autorităților române.