17.2 C
Iași
sâmbătă, aprilie 27, 2024

”Habar n-au romanii ce ii asteapta”

Must Read

Carmen Harra a facut noi previziuni despre viitorul tarii noastre. Celebra prezicatoare a acordat un Corneliei Ionescu.

„Romania se confrunta cu foarte multe schimbari de atmosfera.

Vom fi luati prin surprindere din multe puncte de vedere. Habar n-au romanii ce ii asteapta. Vor fi foarte multe greve. Ele deja au inceput sa se declanseze, lumea isi exprima nemultumirea prin proteste. Romania e ferita de cutremur, de seceta, vor fi mai multe ploi, schimbari de temperatura neasteptata, vor fi extreme. Se intampla schimbari planetare. Exista o schimbare de bine in viitor, oricat de greu pare a fi asta, in urmatorii zece, douazeci de ani.
Romania e o tara care se regenereaza, se va reintegra in anii urmatori. Sistemul juridic, politic, se clatina. Este ceva foarte temporar, sistemul este intr-o stare de decimare. Situatia romanilor este tare trista. Oamenii vor pune mai mult mana in buzunar, unde prea mai e nimic. Cine are vicii, e deja pe calea pierzaniei. Nu trecem peste asta inca vreo zece ani. Dureaza pana se recladesc sistemele.”, a spus Carmen Harra.

„In Romania, pe toamna anului asta, daca nu si mai repede o sa vedem si in bancile pe care le stiti ca intra in acest fenomen.

Fenomenul, in general, s-ar putea sa dureze o perioada de timp si aici o sa vina niste analisti economici si o sa va minta in fata si o sa va spuna cum totul e bine si cum totul este sub control. O sa ne minta, pentru ca nu au alta varianta, nu vor sa creeze panica. Vor sa dea sentimentul ca e ceva ce se poate controla. Daca se putea controla, controlau inflatia. Iata ca oricum au incercat sa o controleze, e mai rea ca oricand si continua sa fie tot mai rea. Banii ar trebui sa fie cheltuiti, investiti. Acum, daca il tinem la ciorap, el de la o zi la alta isi pierde din valoare. Fiti atenti si la criptomoneda asta, si aici vor fi probleme.”, a mai spus Carmen Harra, la WOWnews.