17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

S-a aflat cauza morții Laurei, cunoscută ca DJ Lalla. Ce au descoperit medicii legiști

Must Read

S-a aflat cauza morții Laurei, cunoscută ca DJ Lalla. Ce au descoperit medicii legiști
Laura Claudia Roșca a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Cunoscută drept DJ Lalla, tânăra era iubită de prieteni și lucra pe post de prezentatoare la un post de radio din București.

DJ Lalla a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia, Autoritățile au reușit să o identifice după tatuaje și bijuteriile pe care le avea.

Aceasta era îmbrăcată cu un tricou și slip. Deși erau luate în calcul mai multe ipoteze, medicii legiști au stabilit cauza morții tinerei.

De ce a murit DJ Lalla?

Medicii legiști au stabilit cauza morții tinerei de 34 de ani. Potrivit acestora, Laura a murit prin înec, deoarece în plămânii ei s-au găsit atât apă, cât și și nisip. Trupul neînsuflețit al tinerei va fi transportat la Turda, în locul ei natal.

Pe numele său real, Laura Claudia Roșca, tânăra a fost identificată de oamenii legii în urma apelului turistei care a găsit-o pe plajă fără viață, după tatuaje și după brățara pe care o avea la mână.

În ultima vreme, Laura posta pe rețelele sociale citate motivaționale și părea că duce o viață de lux.

DJ Lalla suferea de depresie, potrivit declarațiilor tatălui

Tatăl Laurei este cel care a făcut lumină în acest caz, spunând că tânăra se confrunta în ultimul timp cu stări depresive.

De asemenea, bărbatul ia în calcul și probabilitatea ca fiica sa să fi consumat prea mult alcool înainte ca tragedia să se întâmple.

„ Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine ”, a declarat tatăl fetei, potrivit Antena 3 CNN.

Apropiații tinerei susțin că Laura a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a pierdut un membru drag din familie și făcea ședințe de terapie cu un specialist.