17.4 C
Iași
sâmbătă, mai 4, 2024

Fostul preot constănţean Daniel Balaş mixează muzică bisericească şi a jucat la ruletă toţi banii câştigaţi de la BOR

Must Read

Fostul preot din Constanţa, Daniel Balaş, caterisit anul trecut, a păstrat legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Este cunoscut pe Tik Tok, acolo unde mixează muzică bisericească şi se întrece în glume cu ceilalţi tik tokeri.

Daniel Balaş este cunoscut pentru acuzaţiile pe care le-a adus la adresa Bisericii Ortodoxe Române, atât pe vremea când era preot, dar şi după ce a fost caterisit. Acesta a făcut tot felul de dezvăluiri, mai mult sau mai puțin reale, despre BOR, prin intermediul rețelelelor de socializare Facebook, dar şi Tik Tok şi Youtube, ulterior ajungând la concluzia că poate scoate şi bani din asta. Astfel, s-a apucat de live-uri, fiind prezent în mediul online zi de zi.

Spre exemplu, pe Tik Tok, acesta mixează muzică bisericească în meciuri şi primeşte cadouri.

Activ este şi pe Facebook, acolo unde postează zilnic, inclusiv live-uri.

În una dintre postări, Balaş a spus: “Azi am băgat aici la cazinou tot salariu pe care l-am primit în 5 ani, cât am stat în BOR! S-au mirat ăia cu câți bani am putut sa intru… le-am dat lumea peste cap…”

O altă postare a sa de pe Facebook, care a strâns multe aprecieri este: “I am ă cocalar într-o lume plină de sfinți prefăcuți!“

Daniel Balaş continuă cu postări ironice pe Facebook, iar fanii apreciază umorul fostului preot:

„Ăştia sfinți care nu beți, nu fumați nu injurați…va rog…pe ce data sunteți trecuți in calendar? Sa ştiu sa nu bag la spălat”

„Dumnezeu este chiar totul,sa știți! Banii se pierd intr-o zi, oamenii te uita și te lasă singur, dar Dumnezeu rămâne pentru totdeauna! Sa aveți un weekend minunat!”

„Azi am băgat aici la cazinou tot salariu pe care l-am primit în 5 ani, cât am stat în BOR ! S-au mirat ăia cu câți bani am putut sa intru…le-am dat lumea peste cap…”, sunt doar câteva dintre postările virale ale lui Daniel Balaş pe contul de Facebook.

Daniel Balaş a enumerat cinci motive pentru care a ales să renunţe la preoţie. Iar acest motive sunt: lipsa libertăţii, minciuna, pupincurismul, dogmele şi manipularea.

Daniel Balaș a relatat că a plătit 70.000 de euro pentru a ajunge preot, explicând şi cum a făcut aceste cheltuieli.

Se pare că în perioada în care era la liceu, acesta ar fi plătit în jur de 2.000 de euro pentru cadourile sfinților profesori.

„Plăteam 900 de lei pe lună mâncarea, dar nu o puteam numi mâncare, era ceva de nedescris. Pateuri expirate, gândaci în mâncare, păr, crunt. Ne-au mai costat cadourile sfințiților profesori. Foarte mulți dintre preoții profesori te așteaptă la examen cu cartea lor pe care trebuie să o cumperi”, a mărturisit fostul preot pe Youtube.

8.000 de euro a costat taxa de școlarizare și cărțile Sfinților Părinți.