22.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Ionuț Dolănescu, despre mariajul pe care îl are cu Doinița. “Nu exagerez și nu vă mint!”

Must Read

Ionuț Dolănescu are un mariaj fericit alături de soția lui Doinița. Artistul este extrem de îndrăgostit și are doar cuvinte de laudă pentru femeia alături de care își petrece zilele.

De curând, cântărețul a făcut o mărturisire neașteptată despre mariajul lui.

Ce spune Ionuț Dolănescu despre soția lui Doinița

Fiul regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, spune că a știut din prima clipă că Doinița este femeie lângă care își va dori să îmbătrânească.

„Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!

Doinița este o femeie atât de caldă și de înțeleaptă, care știe să mă înțeleagă și să mă tempereze. Câteodată îi mai spun mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm și noi!” Ea zâmbește larg și mă îmbrățișează”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Formula AS.

Doinița este și o gospodină desăvârștiă

Ionuț Dolănescu a mai spus despre soția lui că este o adevărată gospodină și o familistă convinsă.

„Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm. Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea.

Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a mai spus artistul.

Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu, Dragoş, susţine că s-a vaccinat de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite

Situaţie bizară pentru fiul cel mai mic al regretatului Ion Dolănescu. Dragoş Dolănescu susţine că, pentru a demonstra că efectele vaccinului nu sunt negative, a ales să se vaccineze de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite. Acesta a explicat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare, despre cum a procedat.

Stabilit în Costa Râca, Dragoş Dolănescu, a precizat că toată familia lui a avut COVID-19 și că virusul s-a manifestat ca o răceală, neavând forme grave.

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Dragoş Dolănescu susţine faptul că, pentru a demonstra că vaccinul este sigur şi nu are reacţii negative, a ales să se vaccineze de 5 ori cu 3 tipuri de vaccin. Așadar, acesta a făcut vaccinul cu AstraZeneca, Pfizer și Johnson&Johnson.

„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costă Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Râca și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!.