22.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Și-au spus adio! Cătălin Măruță a luat decizia radicală. S-a aflat motivul

Must Read

Cătălin Măruță a fost un adevărat Casanova în trecut! La un moment dat, chiar a făcut accident de mașină din dorința de a impresiona o fată. Iată cine i-a cucerit inima înainte de a o cunoaște pe Andra.

Cine a fost prima dragoste a lui Cătălin Măruță? S-a iubit cu altă femeie, înainte de a o cunoaște pe Andra

Cătălin Măruță a fost un adevărat Casanova în trecut! Este căsătorit de 15 ani cu Andra. Sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Totuși, el a mai iubit și alte femei înainte de-și întâlni aleasa. Cântăreața de muzică pop nu a fost singura femeie care i-a cucerit inima.

„Prima dragoste nu se uită niciodată.” Ei bine, se pare că amicii lui Cătălin Măruță n-au uitat numele celei care l-a cucerit cu ani de zile în urmă.

Dana Pistol este femeia care l-a cucerit pe moderatorul TV când avea doar 14 ani. Idila lor a durat în jur de doi ani. El avea 14-15 ani, ea avea vreo 17 ani. La un moment dat, el s-a îndrăgostit de verișoara ei, o fată blondă cu ochi albaștri.

„Era urâţel rău de tot, dar aşa erau toţi băieţii acolo. Plus că el avea «papagal», nu era deloc timid cu fetele… Dana era mult mai mare ca el.

Au fost vreo doi ani şi ceva împreună, cam de când avea el 14-15 ani pana la vreo 17. El o plăcea mult, îi plăcea cum arată, dar era îndrăgostit de alta fata… de verişoara iubitei lui, Alexandra, o blondă foarte frumoasă, cu ochi albaştri”, a declarat un apropiat al prezentatorului TV pentru Playtech Știri.

Cătălin Măruță făcea orice pentru a impresiona fetele

Cătălin Măruță făcea orice pentru a impresiona fetele în adolescență. Deși aspectul fizic nu îl ajuta prea mult, avea lipici la fete și dorința de a se face plăcut.

La un moment dat, a făcut accident de mașină (a intrat într-un stâlp), totul în timp ce încerca să impresioneze o fată. Accidentul s-a întâmplat la scurt timp după ce și-a luat carnetul de conducere.

„Era un adevarat «Casanova»! Facea orice ca să impresioneze fetele. Avea un Opel albastru şi îmi aduc aminte că odata, dupa ce si-a luat carnetul, a intrat cu masina într-un stâlp.

Deh, eroisme specifice vârstei, voia sa dea pe spate o fată!”, a dezvăluit aceeași sursă.